Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

....φαπούλες

 - Ακούμε συνεχώς ονόματα υποψηφίων για τους Δήμους, την Περιφέρεια, την Βουλή και δεν μπορούμε να τα βάλουμε σε μια σειρά. Για τον Δήμο Χαλκιδέων έχουμε ακούσει πολλά ονόματα, αλλά δεν ακούσαμε καμία πρόταση για ένα συγκεκριμένο σχέδιο διοίκησης. Είναι πλέον φανερό πως ψάχνουν όλοι για πρόσωπα και κανείς για σχέδιο, πρόγραμμα κλπ. Πρόσωπο πάντως που θα σταθεί απέναντι στην παράταξη Βάκα, δύσκολα θα ....βρεθεί και δυσκολότερα ακόμη θα μπορέσει και να κερδίσει.

- Στην Περιφέρεια, δεν υπάρχει πρόσωπο το οποίο θα μπορέσει να πάει στις εκλογές και να κερδίσει και οι αντίπαλοι του Φάνη Σπανού, απλά θα παλέψουν για το ποιος θα βρεθεί απέναντί του στην Β΄ Κυριακή και μετά να συμμαχήσει ακόμη και με τον διάβολο, μήπως και κερδίσει. Ο κόσμος αυτό δεν θα το δεχθεί και το ξέρουν όλοι.

- Στην Βουλή, όλοι θέλουν να μπούνε, αλλά εδώ όλα είναι μετρημένα κουκιά.  Τα νέα πρόσωπα δύσκολα μπορούν να πετύχουν να γίνουν βουλευτές και θα θελήσουν να πάρουν έναν σεβαστό αριθμό σταυρών, ώστε να αξιολογηθούν από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση κι αν δεν εκλεγούν, να υπηρετήσουν από κάποια θέση που θα τους προταθεί. Ο αγώνας δύσκολος και θα πρέπει "να παίξουν" με σοβαρότητα και οργανωμένα.