Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Καλό μήνα και ψυχραιμία

 - Αγαπητοί ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλοι των δύο ομάδων ηρεμήστε και διατηρήστε  την ψυχραιμία σας.
Ένας αγώνας είναι αυτός που θα κρίνει το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. 
Το τι έγινε σε προηγούμενους αγώνες ξεχάστε το.
Ο αγώνας είναι ένας,  ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ - ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ και θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο γήπεδο Αλεξάνδρου και ο καλύτερος θα κερδίσει και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Κανένας διαιτητής δεν είναι ηλίθιος να πάει στο γήπεδο και να εκτελέσει εντολές άλλων.
Κανένας διαιτητής δεν θα επιχειρήσει να κάνει.... τα χατίρια κάποιων οι οποίοι θέλουν να καθορίζουν τις καταστάσεις. 
Ο κ. Φούρλης και ο κ. Ευσταθίου να προετοιμάσουν κατάλληλα της ομάδες τους και να πάνε στο γήπεδο να παίξουν ποδόσφαιρο. 
Η δική μας άποψη ήταν και παραμένει πως και οι δύο ομάδες την περίοδο 2022-2023 θα είναι στην Α΄ Κατηγορία.
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο στόχος για κάθε ποδοσφαιριστή και κάθε προπονητή και αυτόν τον στόχο να τον υπηρετήσουν, αλλά να μην ξεπεράσουν τα όρια, σε καμία περίπτωση.
Διαβάζουμε διάφορα που μας στέλνουν φίλοι και γνωστοί και θα παρακαλούσαμε αυτούς που τα γράφουν στο fb και όπου αλλού, να τα κατεβάσουν.
Θα παρακαλούσαμε τους ανθρώπους των δύο ομάδων να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην προσπαθούν να επηρεάσουν την ΕΠΣΕ και την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
Για να γίνει "έγκλημα ποδοσφαιρικό", θα πρέπει να συμφωνήσουν παράγοντες της ΕΠΣΕ, παράγοντες των ομάδων, Επιτροπή Διαιτησίας και διαιτητές.
Δεν θα το επιχειρήσει κανείς και αν κάποιος το επιχειρήσει, θα φύγει νύχτα από τον χώρο, γιατί δεν θα τον προστατέψει κανείς και γι'  αυτό να είναι βέβαιος.
Ας κάνουν όλοι στην άκρη και ν΄ αφήσουν ήσυχους τους διαιτητές και τις ομάδες.