Κυριακή 15 Μαΐου 2022

...η άλλη άποψη

 .....δεν είναι αλήθεια τα όσα γράψαμε για το θέμα της απομάκρυνσης του φροντιστή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, μας είπε άνθρωπος της διοίκησης και τον ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αν και προέκυψε μέσα από τυχαία συνάντηση στην είσοδο του Σταδίου της Χαλκίδας.
Μας είπε λοιπόν πως η συμπεριφορά του δεν ήταν αυτή που έπρεπε, όχι μόνο ως προς ανθρώπους της διοίκησης, αλλά και ως προς τις υποχρεώσεις του.
Δεν θα γράψουμε λεπτομέρειες, γιατί δεν πρέπει, αλλά ας μας επιτρέψει η διοίκηση να σημειώσουμε πως έλεγε τα καλύτερα για τον φροντιστή. Το γιατί άλλαξε η συμπεριφορά... του, ας το ψάξουν μεταξύ τους και όταν βρουν την απάντηση ας την πούνε και σ΄ εμάς.
Θα ξαναγράψουμε ακόμη μία φορά, πως για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα γράψουμε πολλά όταν τελειώσουν τα μπαράζ. Ευχόμαστε τα πολλά λάθη που έγιναν να μην κοστίσουν στην ομάδα.
Θα είναι τραγικό ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τους αντιπάλους που έχει να μην πάρει την άνοδο έστω και ως τρίτος.
Επιμένουμε. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να σφίξουν τα δόντια τους και να πάρουν τουλάχιστον 9 βαθμούς στους 4 αγώνες που έχουν απομείνει.
Εμείς κύριοι της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν φοβόμαστε την αλήθεια και αναλαμβάνουμε πάντα την ευθύνη των όσων γράφουμε και ξέρουμε να ζητάμε και συγνώμη.
Εμείς δεν κάνουμε τις επιλογές προπονητών, γενικών αρχηγών, φροντιστών κλπ. Κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ο Γενικός Αρχηγός θα πρέπει να κοιμάται αγκαλιά με τα δελτία και με όλα όσα πρέπει να προσκομίσει πριν από κάθε αγώνα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Τα υπόλοιπα κάποια άλλη στιγμή.