Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και πάντα με υγεία. Πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί λέει κατάφερε να οδηγήσει στις κάλπες 172.000 μέλη και φίλους του να ψηφίσουν τον Αλέξη!!! Τι κατάφερε δηλαδή; Κατάφερε να πάνε λιγότεροι από όσους πήγαν στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Πως λοιπόν βγάζει το συμπέρασμα πως είναι πρώτο κόμμα, αφού είναι ακόμη και μετά το ΠΑΣΟΚ; Αλέξη ούτε τα τόσο απλά πράγματα δεν καταλαβαίνεις; Το πόσο πίσω είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, φάνηκε και από το ότι ακόμη και ....τώρα περιμένουμε να μάθουμε επίσημα τ΄ αποτελέσματα ανά κάλπη!!!!! 

- Σε κάποιες κάλπες λένε πως δεν γινόταν ηλεκτρονικά η ψηφοφορία, γιατί υπήρχαν προβλήματα. Ο Αλέξης δεν κατάλαβε πραγματικά τίποτα. Αν είχε καταλάβει θα διαπίστωνε πως τα περισσότερα από τα νέα μέλη τα οποία πήγαν και έκαναν εγγραφή για πρώτη φορά, δεν θα ψηφίσουν ποτέ ΣΥΡΙΖΑ σε κάλπη και το γιατί είναι γνωστό.
Αλήθεια γιατί δεν δίνουν στην δημοσιότητα και τον αριθμό των μελών που ψήφισαν για τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής;;;;;

- Εμείς πάντως έχουμε μια ανησυχία για την εκλογή του αγαπητού Ανδρέα Παπανδρέου του πρώην του ΟΛΝΕ, αφού πληροφορίες λένε πως σε κάποιες κάλπες δεν βρήκε ούτε την ψήφο του!!!!! Αν δεν εκλεγεί ο Ανδρέας θα είναι πλήγμα όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γενικά για την πολιτική στην Ελλάδα.

- Στο ποδόσφαιρο, δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε, αφού ο ΠΑΟΚ κέρδισε και τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ στην Κρήτη και έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ κέρδισαν 2 - 0 την ΛΑΡΙΣΑ και κάποια ελπίδα έχουν.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είχε το ρεπό του, ενώ ήρθαν ισόπαλοι ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ με το Μοσχάτο και κέρδισε και ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ και ο ΤΕΝΕΑΤΗΣ. Προσοχή λοιπόν γιατί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θέλει νίκες στην συνέχεια.

- Τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ κέρδισαν με το απίστευτο 6 - 2 την ΣΚΥΡΟ και τώρα θ΄ αντιμετωπίσουν τον ΣΤΑΥΡΟ, στην επόμενη αγωνιστική των μπαράζ για άνοδο στη Α΄ κατηγορία.