Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε και να προσέχετε την υγεία σας. Φεύγει και ο Μάιος, ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης και έρχεται ο πρώτος του Καλοκαιριού. Την προσοχή μας να τη έχουμε στα παιδιά, τα οποία μπαίνουν στην διαδικασία των εξετάσεων και όλα έχουν ένα άγχος. Ας τα δώσουμε να καταλάβουν πως πρέπει να παραμείνουν ήρεμα και ψύχραιμα και ...πως ακόμη κι αν δεν τα πάνε καλά θα έχουν και άλλες ευκαιρίες. Καλή επιτυχία να έχουν τα παιδιά κι εμείς οι γονείς να είμαστε δίπλα τους.

- Δεν έχασε χθες ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο Μοσχάτο και τώρα θα τα παίξει όλα για όλα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας με αντίπαλο τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ και πιστεύουμε πως σ΄ αυτόν τον αγώνα, στο στάδιο "δεν θα πέφτει καρφίτσα". Η κινητοποίηση θα πρέπει να ξεκινήσει από σήμερα και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πρέπει να πείσουμε πολλούς.

- Το καλύτερο ακούσθηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας από αντιδήμαρχο ο οποίος φαίνεται πως έχει και χιούμορ. Ρωτήθηκε αν έχουν φροντίσει ώστε να υπάρχει γιατρός για τον αγώνα της ομάδας του Δήμου Χαλκιδέων με την ομάδα της Περιφέρειας και είπε: "Μην ανησυχείτε, το κανόνισε ο αντιδήμαρχος κ. Γουρνής και θα έρθει η Σοφία για πρώτες βοήθειες"!!!!

- Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί ο καθένας πρέπει να έχει άποψη, αλλά με την προϋπόθεση να είναι σύμφωνη με την άποψη άλλων, οι οποίοι ηια λόγους προσωπικού συμφέροντος και για να παριστάνουν τον καλό, πρέπει να δίνουν συγχαρητήρια και στους πρώτους και στους τρίτους και στους τελευταίους αν χρειασθεί. Πειράζει που δεν συμφωνούμε μαζί τους; Τους ενοχλεί η άποψη των άλλων;

- Με το καλημέρα, να δώσουμε συγχαρητήρια στις Μικτές Κ15 & Κ17 της Εύβοιας οι οποίες πήραν την πρόκριση για τους "4", αφού κέρδισαν τις αντίστοιχες της Θεσσαλίας. Να θυμίσουμε πως είχαμε πάντα καλές μικτές ομάδες και θα πρέπει να δούνε όλοι γιατί αυτά τα ταλέντα που υπάρχουν, κάποια στιγμή δεν συνεχίζουν στο ποδόσφαιρο. Κάτι δεν κάνουμε καλά κύριοι.