Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τι έπαθε "ο υπάλληλος" και άνοιξε το καπάκι του βόθρου του; Γιατί τον ενοχλούν τα όποια σχόλια κάνει κάποιος για την ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, για την οποία εργάζεται με το αζημίωτο;
Πότε θα καταλάβει πως όπως γράφει αυτός αυτά που γράφει, μπορούν και άλλοι να γράφουν τα δικά τους.
Μήπως πρέπει να του θυμίσουμε τι έγραφε ο ίδιος για άλλες ομάδες;
Θέλει να μας πει δηλαδή πως αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πάρει την.... άνοδο για την Γ΄ Εθνική, αυτός θα βγει και θα συγχαρεί την ομάδα, γιατί κατάφερε να είναι στην 4άδα;;;;;
Εμείς δεν λέμε να μην στηρίξει, αφού αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει, αλλά όχι να κατηγορείς τους άλλους επειδή έχουν άλλη άποψη.
Από πότε το όποιο δημοσίευμα δεν σας συμφέρει είναι αισχρό και ανυπόστατο;
Αληθινό και σοβαρότατο είναι κύριοι και αν σας ενόχλησε τόσο πολύ, θα πρέπει να το μελετήσετε γιατί βοηθάει πολύ αυτούς που βάζουν λεφτά στην ομάδα και όχι φυσικά αυτούς που έχουν τον μισθό τους και δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο για τον οποίο και ήταν στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.
Μας έστειλε φίλος το σχόλιο που έκανε "ο υπάλληλος" και πραγματικά γελάσαμε πολύ. Περισσότερο όμως γελάσαμε με το σχόλιο που έκανε ο Άγγελος κάτω από το σχόλιο του "υπαλλήλου".
Έγραψε ο Άγγελος: "Αν ο Θεός άκουγε τα κοράκια, θα ψοφούσαν όλα τα γαϊδούρια"!!
Κύριε Άγγελε, ο Θεός ακούει τους πάντες και τα πάντα και θα πρέπει να ξέρεις πως όλα τα γαϊδούρια ψοφάνε όταν έρθει η ώρα τους.
Λοιπόν Καλή Εβδομάδα να έχετε και να ξέρετε πως ο μπάρμπα Στέλιος, δεν έχει ούτε φαντασιώσεις, ούτε αυταπάτες, ούτε εκτελεί εντολές άλλων. 
Το 4 - 0 από την ΛΑΡΙΣΑ δεν τιμά κανέναν και όπως είπε άνθρωπος των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, η ομάδα είναι σαν να μην κατέβηκε ποτέ από το λεωφορείο, για να μπει στο γήπεδο και να παίξει ποδόσφαιρο.