Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πέρασε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και ήταν από τα καλύτερα, αφού ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, μετά το 1 - 1 με τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ και το 5 - 2 του ΜΟΣΧΑΤΟΥ επί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΥΠΑΛΙΟΥ. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή δύναμη για την συνέχεια στην Γ΄ Εθνική και μακάρι να τα καταφέρουν και ν΄ ανέβει η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όλοι τώρα θα πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να.... βοηθήσουν, ώστε να μην έχουμε πισωγυρίσματα.

- Η διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Βασίλη Καρλατήρα τα έκανε όλα από την ώρα που ανέλαβε και αυτό πρέπει όλοι να το παραδεχθούμε. Τώρα φυσικά θα κολυμπήσει και στα δύσκολα μονοπάτια της Γ΄ Εθνικής, αλλά με σωστές επιλογές, όλα θα πάνε καλά.

- Κατά την άποψή μας, πρέπει οι παράγοντες να ενώσουν δυνάμεις και να φροντίσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να σπρώξουν την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ομάδα θα πρέπει να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα και να δημιουργήσει τις δικές της ακαδημίες, να συγκεντρώσει στο ρόστερ της τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και να γίνει η ομάδα της Εύβοιας.

- Τώρα θα πρέπει και η Δημοτική Αρχή και η Περιφέρεια να σταθούν δίπλα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να δημιουργήσουν τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πέταξε την ευκαιρία που είχε και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πήρε και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

- Τα πανηγύρια δεν θα κρατήσουν πολύ, αφού η ομάδα θα πρέπει πλέον να ξεκινήσει από την αρχή την δουλειά, ώστε και κατάλληλα να προετοιμασθεί και να έχει ένα αξιόλογο και δυνατό ρόστερ.