Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Ποδόσφαιρο γυναικών

 - Ας μη γελιόμαστε και το κυριότερο ας μην προσπαθούμε ο ένας να ρίξει στάχτη στα μάτια του άλλου. 
Το ποδόσφαιρο γυναικών μην περιμένετε να σηκώσει κεφάλι όσο θα υπάρχουν σ΄ αυτό πρόσωπα τα οποία απέτυχαν στο ποδόσφαιρο ανδρών και βρήκαν καταφύγιο σ΄ αυτό.
Μην περιμένετε να αναπτυχθεί, όσο κάποιοι βρήκαν έναν τρόπο να χρησιμοποιούν χρήματα, τα οποία δεν θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν αλλού.
Μην περιμένετε ν΄ αναπτυχθεί όσο κάποιοι περιμένουν να πάρουν χρήματα τα οποία θα έρθουν από την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ ή την πολιτεία.
Μην περιμένετε να πάει μπροστά όσο θα υπάρχουν μόνιμοι πρωταθλητές όσο θα υπάρχουν 3 - 4 ομάδες που ξεχωρίζουν επειδή απλά ....πληρώνουν και κάνουν μεταγραφές και οι υπόλοιπες ομάδες, είναι απλά για συμπλήρωμα.
Στην Εύβοια δυστυχώς δεν έχει αναπτυχθεί καθόλου το ποδόσφαιρο γυναικών, αφού δεν είχαμε ποτέ ακαδημίες στο ποδόσφαιρο γυναικών αν και έχουμε 3 ομάδες οι οποίες συμμετέχουν στα πρωταθλήματα.
Έχουμε τις ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ Ερέτριας οι οποίες συμμετέχουν στην Γ΄ κατηγορία γυναικών. Την ομάδα την διοικούν κάποιοι ρομαντικοί του ποδοσφαίρου οι οποίοι δεν είναι και δεν παριστάνουν τους λεφτάδες και υπάρχει και ο προπονητής κύριος Νίκος Μπιμπίκας ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει τα κορίτσια στο γήπεδο.
Υπάρχει ο ΑΣΤΕΡΑΣ Χαλκίδας. Στην Γ΄ κατηγορία γυναικών και αυτός. Προσπαθεί μια παρέα λίγων ανθρώπων να συντηρήσει την ομάδα, αλλά δύσκολα θα λειτουργήσει με στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.
Τέλος υπάρχει και η ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ η οποία έχει άλλη πολιτική και φυσικά άλλη φιλοσοφία από αυτή που θα έπρεπε. Οι άνθρωποι των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ πιστεύουν πως με τα λεφτά μπορείς να κερδίσεις τα πάντα, αλλά πρέπει να έχουν καταλάβει πως πρώτα βρίσκεις τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα έχουν αποδείξει πως ξέρουν το ποδόσφαιρο καλά και θα τους πληρώνεις και όχι ανθρώπους τους οποίους θα πληρώνεις επειδή απλά σου λένε πάντα ΝΑΙ και είναι κλακαδόροι σου.
Η ουσία δεν αλλάζει.
Το ποδόσφαιρο γυναικών για ν΄ αναπτυχθεί στην Εύβοια , πρέπει να μπει σε νέες βάσεις και όλα ν΄ αρχίσουν από την αρχή.