Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

....σουτάκια

 - Φαίνεται πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο Γυναικών στην Εύβοια, αφού έχουμε ήδη 3 ομάδες με συμμετοχή στα πρωταθλήματα, έχουμε 1 σχολή ποδοσφαίρου γυναικών και οι πληροφορίες λένε πως σύντομα θα έχουμε και 1 ακόμη ομάδα με συμμετοχή στα πρωταθλήματα. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να μην έχουμε ομάδες οι οποίες έχουν στόχο τα χρήματα που παίρνουν από την πολιτεία, την ΕΠΟ και το ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Για να δούμε τι θα δούμε τελικά, γιατί ....πληροφορίες μας λένε πως κάτι αλλάζει στον χώρο και θα έχουμε άλλα δεδομένα, ιδιαίτερα στις σχέσεις των ποδοσφαιριστριών με τις ομάδες. 

- Τι έγινε στο πεδίο των μεταγραφών; Ξαφνικά δεν είχαμε συνέχεια αφού ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ μάλλον σε μεγάλο βαθμό πήρε αυτούς που ήθελε, η ΑΡΤΑΚΗ δεν μας βομβαρδίζει με δελτία μεταγραφών και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φαίνεται πως θα κάνει ανακοινώσεις όταν έρθει η ώρα.

- Μας αρέσει πάντως που βγαίνουν παράγοντες και ποδοσφαιριστές και δηλώνουν δημόσια πως τα βρήκανε και συμφωνήσανε!!! Τι βρήκατε και τι συμφωνήσατε άραγε; Δεν είναι ερασιτεχνικό το άθλημα;;;;;;