Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

....έγραψε

 
Γιαννης Σιμωσης

Σήμερα είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική μέρα για την Εύβοια το νησί μας . Η Χαλκίδα η μεγαλυτερη ομάδα του νόμου μας αγωνιζεται να επιστρέψει στις Εθνικες Κατηγοριες και συγκεκριμένα στην Γ Εθνική . Όλοι μας να πάμε και να στηρίξουμε την ομάδα του νησιου μας . Μια ομάδα που έχει ταλαιπωρηθει αφάνταστα πολλά χρονια τώρα και μια ομάδα που υπο φυσιολογικές συνθήκες θα μπορούσε να ήταν στην Α εθνική με τους κατάλληλους ανθρώπους . Εύχομαι η Χαλκιδα σήμερα να πετύχει τον στόχο της Ανόδου και να ξαναγίνει μεγάλη όπως ήταν . Δεν χωραει καμια οπαδική αντιπάθεια σήμερα . Όλος ο νόμος πρεπει... να στηρίξει την Χαλκίδα . 
Ας μη γελιόμαστε 2 ομάδες είναι που μπορούν να υπαρχουν στην Ευβοια από την Γ εθνική και πάνω αυτή τη στιγμή . Χαλκίδα και Ταμυναικος . 
Και 3 άνθρωποι που θα μπορούσαν να ηγηθουν στο ευβοικο ποδόσφαιρο . 
Ο κυριος Πεντας που είναι τώρα στην Χαλκίδα , Ο Τάσος ο Κατσινοπουλος και ο Γιώργος ο Στούπας ο κάθε ένας από την μεριά του , τις γνωσεις του και τις ικανότητες του . 
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλαβουμε και ολοι να πάμε σε μια κατεύθυνση να μεγαλωσει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο έχοντας τουλαχιστον 2 ομάδες στις εθνικές κατηγορίες και οι υπόλοιπες ομάδες να τις στηριζουν και ανάποδα φυσικά . 
Η Εύβοια ήταν ανέκαθεν Ποδοσφαιρο-Μάνα αλλά η φαγωμάρα μας υπερτερεί . Συγχωρεστε με που είμαι Ρομαντικός και βλέπω αλλιώς τα πράγματα αλλά είναι η γνώμη μου . 
Σήμερα είμαστε Χαλκίδα