Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε, προσέχοντας πάντα την υγεία σας. Τελείωσαν και οι πανελλήνιοι αγώνες στίβου Κ20 και παρά τον άστατο καιρό, είχαμε αγωνίσματα με μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ ανταγωνισμό. Είχαμε μια υποψία πως οι αθλήτριες και αθλητές της Εύβοιας θα έπαιρναν έστω και ένα χάλκινο μετάλλιο, αλλά δυστυχώς γύρισαν όλοι με άδεια χέρια. Για μια ακόμη φορά θα αρκεστούμε στο να λέμε πως ....είχαμε κάποιες συμμετοχές και έστω κάποια καλά πλασαρίσματα. 

- Οι σύλλογοι και οι προπονητές, θα πρέπει ν΄ αναθεωρήσουν κάποια πράγματα, αν θέλουν να είναι μάχιμοι αγωνιστικά στον στίβο ή απλά να έχουν μια επιχείρηση η οποία θ΄ απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά μαθαίνοντάς τα τα αθλήματα του στίβου.

- Το να διατηρεί κάποιος σύλλογος μια καλή αγωνιστική ομάδα με συμμετοχές στα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, δεν είναι κάτι απλό και εύκολο και γι΄ αυτό δεν το επιχειρεί κανείς. Γι΄ αυτό και στην πορεία παιδιά με ταλέντο χάθηκαν και δεν συνέχισαν στο στίβο. Τα παραδείγματα πάρα πολλά.

- Αρχίζει η εβδομάδα και θα έχει πολύ ενδιαφέρον και για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού όπως λένει "οι διαβασμένοι" όλα θα πάνε καλά και από σήμερα η ομάδα θα έχει διοίκηση, αφού οι συμφωνίες έκλεισαν και σήμερα αυτό θα επισημοποιηθεί. Επειδή όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα, να μην βιαστεί κανείς να πανηγυρίσει και να εκφράσει την χαρά του, γιατί τα τελευταία χρόνια, το έκαναν αυτό κι άλλες ομάδες και στο τέλος, απλά συνέχισαν ή επέστρεψαν στο τοπικό και κατάπιαν την γλώσσα τους.

- Σήριαλ έχουμε με την υποψήφια για την Βουλή, κυρία Σοφία η οποία εξακολουθεί να προκαλεί και να δίνει δικαιώματα, με τον τρόπο που προσπαθεί να κάνει τον προεκλογικό της αγώνα. Αγαπητή κυρία Σοφία, θα πρέπει να καταλάβετε πως δεν πρέπει να είσθε μια κινητή πρόκληση και να βρίσκουν αφορμές οι ΣΥΡΙΖΑίοι για να κρίνουν την κυβέρνηση. Σταματήστε εδώ αυτή την συμπεριφορά, γιατί οι πολίτες της Εύβοιας θα σας κατατάξουν σε μια κατηγορία που έχει να κάνει με αλαζονεία και δεν ξέρουμε τι άλλο.

- Οι Νεοδημοκράτες πάντως της Εύβοιας, σας έχουν γυρίσει την πλάτη, γιατί δεν τους αρέσει ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να σας επιβάλλουν στην Εύβοια κάποιοι και φυσικά δεν θα συμφωνήσουν ποτέ με τα παπαγαλάκια τα οποία με το αζημίωτο βέβαια, σας θέλουν στο προσκήνιο.