Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Είμαστε πλέον για τα καλά στην καρδιά του Καλοκαιριού και αυτό δεν το αμφισβητεί η κυβέρνηση, αλλά ούτε και ο Αλέξης ο Συριζαίος, ο οποίος αμφισβητεί τα πάντα και προσπαθεί να εκμεταλλευθεί ακόμη και τον Λιγνάδη, ενώ έκανε βαβά τα όσα γινόταν στην γνωστή πρεσβεία των φίλων του, αλλά και σε πρόσωπα τα οποία είναι αριστερούληδες και έχουν κάνει χειρότερα. Είναι τραγικό να είναι ενάντια στην δικαιοσύνη, όταν ...αυτή δεν κάνει αυτά που θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι!!!!!

- Όταν οι ΣΥΡΙΖΑίοι ζητούσαν να πάρει απόφαση η δικαιοσύνη και να δικαιώσει τον δολοφόνο τρομοκράτη ώστε να μπορεί να κάνει βόλτες ελεύθερος, δεν είχαν στο μυαλό τους τα θύματά τους; 

- Κυρίες και κύριοι έχουμε πολλούς βιαστές για τους οποίους ηθοποιοί και γενικώς άνθρωποι του πολιτισμού δεν σήκωσαν ποτέ πανό και ποτέ δεν έκαναν ανακοινώσεις. 

- Αφήστε λοιπόν την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της και μην θέλετε ν΄ αποφασίζει σύμφωνα με τα γούστα σας. Το τι συμβαίνει στον κόσμο του θεάτρου, του τραγουδιού. της τηλεόρασης και γενικότερα στον καλλιτεχνικό χώρο, το ξέρουν και οι πέτρες και δεν μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά. Το πως κάποιος ή κάποια γίνεται "σταρ" σε μια νύχτα, είναι γνωστό και δεν θα μπούμε στον κόπο να το αναλύσουμε.

- Πάει να εξελιχθεί στον φανατικότερο Συριζαίο ο Συμεών, αλλά να δούμε τι θα κάνει όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τις εκλογές και αυτός δεν θα εκλεγεί βουλευτής. Συμεών γιατί ξέχασες τι έλεγες για τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά για τον Αλέξη; 

- Τον Αναγνωστάκη ο οποίος έλεγε ψέματα στις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές; Έλεγε πως δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και απλά έχει την στήριξή του. Εμείς γράφαμε πως ο κ. Αναγνωστάκης είναι ΣΥΡΙΖΑ και μας δικαίωσε. Μέχρι τα μπούνια είναι ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ελπίζει να έχει κάποια θέση, αλλά κι αυτός θα χρειασθεί να καταλάβει πως τα ψέματα τελείωσαν.