Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

....είναι αλήθεια

 - Όταν άλλα λες και άλλα κάνεις, αφού ακολουθείς ένα συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο λέει πως πρέπει να φτάσεις τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε δήθεν διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο για να πιέσεις καταστάσεις και στο τέλος να εμφανιστείς στο προσκήνιο ως αυτός που τα κατάφερε και έδωσε λύση, δεν μπορεί να απαιτείς σεβασμό από κανέναν, γιατί για μια ακόμη φορά, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έγινε περίγελος σε όλη την Ελλάδα.
Κάποιοι καλά θα κάνουν να πάρουν τα κουβαδάκια τους και να ....πάνε σε άλλη παραλία να παίξουν και όχι με τον ιστορικό ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Διαβάζουμε πολλά και διάφορα, τα οποία όμως δεν τιμούν κανέναν και όταν το σχέδιο εξελιχθεί πλήρως και παρθούν οι τελικές αποφάσεις, τότε θα γράψουμε τα ονόματα αυτών οι οποίοι είχαν σχέδιο και στόχους.
Έπαιξαν με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα διαπιστώσουν πως όλοι δεν είμαστε χειροκροτητές, ούτε επαγγελματίες που θέλουμε πελάτες, ώστε να τους χαϊδέψουμε τ΄ αυτιά.
Εμείς τα γράφουμε για να μην λένε μετά άλλα πράγματα.
Να μην ξεχνά όμως κανείς πως υπάρχουν και κανονισμοί, υπάρχουν και νόμοι και οι οποίοι μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα, αφού υπάρχουν ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον και μπορεί να το διεκδικήσουν!!!!!!
Αυτοί που δήλωσαν αδυναμία ή αυτή που θέλουν να μειώσουν την όποια χασούρα, ν΄ αφήσουν την όποια διοίκηση χωρίς τον εαυτό τους, για να μην λένε μετά γιατί γράφουμε τα όσα γράφουμε.