Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να είσθε καλά στην υγεία σας και φυσικά να ξέρετε πως σε τέτοιες δύσκολες εποχές, με όλη αυτή την παγκόσμια κρίση, θα πρέπει να προσέχουμε και την ψυχική μας υγεία. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί και υπάρχουν δίπλα μας, για να βρούνε την ευκαιρία, "να μας χτυπήσουν". Ο μεγαλύτερος κίνδυνος σ΄ αυτή την εποχή, είναι ο φανατισμός των κομμάτων της αντιπολίτευσης, τα οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο και ξεδιάντροπα πολλές φορές, να ρίξουν την κυβέρνηση για να έρθουν αυτά στην εξουσία. Ποια όμως είναι αυτά τα κόμματα τα ....οποία ξεχνούν το παρελθόν τους;

- Και τι δεν ζήσαμε την 5ετία που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση. Ακόμη και σήμερα θέλει την Ελλάδα με περισσότερους λαθρομετανάστες, απ΄ ότι είναι οι Έλληνες!!!!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν που θα πήγαινε τον κατώτατο στα 751 ευρώ, αλλά δεν το έκανε ποτέ;;;; Ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη δεν ήταν αυτός που συνεργάστηκε με τους ακροδεξιούς του Καμμένου και τώρα το ξέχασε;;;; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτός που ούτε καν συζήτησε με το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ για να συνεργαστούν όταν κέρδισε τις εκλογές; Ο Αλέξης δεν ήταν αυτός που θα έδιωχνε την Μέρκελ και μετά ως κυβέρνηση έπεσε στην αγκαλιά της; Ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη δεν ήταν αυτός που έβαζε τα ΜΑΤ να δείρουν συνταξιούχους έξω από το Μαξίμου;

- Ψηφίστε ότι θέλετε, αλλά ας μην παριστάνουν κάποιες και κάποιοι τις παρθένες. Εμείς αμειβόμενες κομματικές θέσεις δεν είχαμε ποτέ και ούτε θα έχουμε, γιατί δεν τις γουστάρουμε και γιατί δεν προσκυνάμε. Μπορεί να λέτε ότι θέλετε, αλλά ο Μητσοτάκης δεν είναι ψεύτης και ότι λέει το κάνει. 

- Φυσικά υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ το οποίο με τον Ανδρουλάκη, θέλει να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και σε καμία περίπτωση να μην πέσει κάτω από το 12-15% στις πρώτες εκλογές όποτε αυτές διεξαχθούν. Προσπάθησε ο κ. Ανδρουλάκης να έχει πολιτικά οφέλη από την υπόθεση υποκλοπών, αλλά δεν του βγήκε και κακώς συντηρεί το θέμα. Ο κόσμος έχει τα προβλήματά του και θέλει όλα τα πολιτικά κόμματα, να μιλάνε γι΄ αυτά. Κύριε Ανδρουλάκη, είσθε κι εσείς πολίτης αυτής της χώρας και όταν κάτι τρέχει, υπάρχει νόμος ο οποίος λέει πως όπως ελέγχουν τον κάθε πολίτη, θα ελέγχουν κι εσάς.

- Λοιπόν, για να μην τρελαθούμε, να ψηφίσετε ότι θέλετε, αλλά να μην φάμε και τον σανό που κάποιοι θέλουν να μας σερβίρουν. Δεν ξεχνάμε τίποτα, όσο κι αν προσπαθούν να μας επιβάλλουν να ξεχάσουμε. Τα 5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ ζήσαμε απίστευτες καταστάσεις.