Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Να προσέχετε την υγεία σας, γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες που θα βρείτε μπροστά σας και είναι πολλές. Μας βομβαρδίζουν καθημερινά τα δελτία ειδήσεων με τις αυξήσεις που υπάρχουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ και γενικότερα στην αγορά και αυτή την εποχή μας βασανίζουν λέγοντας πως δεν θα έχουμε καυσόξυλα, δεν θα έχουμε ....πετρέλαιο, δεν θα έχουμε ρεύμα και θα παγώσουμε!!! Ψυχραιμία. 

- Θα βρούμε τρόπο να ζεσταθούμε όσα κι αν λένε, όσα κι αν προσπαθούν  να μας περάσουν. "Ο Θεός της Ελλάδας" ήταν και θα είναι εδώ και δεν θα φέρει βαρυχειμωνιά. Μετά όσο υπάρχει κυβέρνηση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι μόνοι που θα παγώνουν θα είναι οι ΣΥΡΙΖΑίοι, οι οποίοι εδώ και 3 χρόνια θέλουν εκλογές και όταν αυτές θα διεξαχθούν θα τις χάσουν και πλέον στις επόμενες δεν θα είναι καν στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!!!

- Διαβάσαμε κάτι που έγραψε ο Γιώργος ο ΣΥΡΙΖΑίος από το Μπούρτζι για τον Μανώλη Γκλέζο και τον Αλέξη Τσίπρα και πέθανα στα γέλια. Ξέχασε να γράψει ο Γιώργος, τι είπε για τον Αλέξη ο Μανώλης!!!! Ξέχασε πως ο Μανώλης Γκλέζος ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Ελληνικό λαό, επειδή στήριξε τον Αλέξη. Γιώργο τα θυμάσαι;;;;

- Οι ΣΥΡΙΖΑίοι θέλουν να ξεχνάει ο λαός, αλλά δεν πείθουν κανέναν. Στις εκλογές επιδιώκουν ν΄ αποφύγουν τα χειρότερα και να σώσουν τα προσχήματα, αλλά αυτή την φορά ξέρουν πως δεν μετράει ούτε το μέγεθος της ήττας, ούτε η διαφορά που θα έχουν από το πρώτο κόμμα που θα είναι η ΝΔ, ούτε τίποτα. Θα μετρήσει απλά η ήττα και στην συνέχεια θα μετρήσει η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ώστε να λύσουν τα εσωκομματικά τους.

- Επειδή ο ραδιοφωνατζής το παίζει βαρύς και ασήκωτος και συνεχώς απειλεί και βρίζει τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και την δήμαρχο Έλενα Βάκα, να ξέρει πως στο τέλος θα ικετεύει για να κάνουν δεκτή την συγνώμη του, αλλά δεν θα του περάσει. Έχει ξαναβρεθεί σε θέση συγνώμης για να γλυτώσει την καταδίκη του και προσπαθεί να το κρύψει. Πλησιάζει πάντως η ώρα που θα κριθεί, εκτός κι αν υπάρξει κάτι άλλο που δεν το ευχόμαστε.

- Σήμερα σε λίγη ώρα η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη θα συνοδεύσει την αγαπημένη της μητέρα στην τελευταία της κατοικία. "Η έξόδιος ακολουθία για την λατρευτή μου μητέρα  θα τελεστεί  Κυριακή στις 11.00 π.μ.στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών". Ελένη συλλυπητήρια. Καλό Παράδεισο στην μητέρα σου και να ζήσεις να την θυμάσαι. 

- Σήμερα Κυριακή, πάμε χαλαρά και χωρίς άγχος. Φυσικά ποδόσφαιρο δεν έχει, αφού έτσι αποφάσισαν αυτοί που θέλουν να διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Όταν θα βάλουν την ουρά κάτω από τα σκέλια, θα διαβάσουμε και τις δικαιολογίες τους.

- Το απόγευμα σήμερα, έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση και από την οποία θα κριθούν πολλά. Αν όλα πάνε καλά, τότε αύριο Δευτέρα θα βρισκόμαστε στην Αθήνα, ώστε να προχωρήσουμε τις διαδικασίες και να φροντίσουμε για ένα καλό ξεκίνημα.