Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας. Χωρίς ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σήμερα, αφού μάλλον αύριο θα πάρει απόφαση η Εκτελεστική της ΕΠΟ και θα δώσει εντολή ν΄ αρχίσουν οι ομάδες να παίζουν μπαλίτσα και να βγάλει από την δύσκολη θέση τον κ. Μπαλτάκο, αλλά και τους προέδρους των ΕΠΣ οι οποίες τον στήριξαν στην κόντρα που έχει με την.... κυβέρνηση και τον Αυγενάκη.

- Αλήθεια μετά και την νέα ήττα που υπέστη ο κ. Μπαλτάκος και την ταλαιπωρία που επέφερε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν θα έπρεπε να δηλώσει παραίτηση; Δεν θα έπρεπε να υποστεί τις συνέπειες και να μην κρύβεται πίσω από τους προέδρους των ΕΠΣ οι οποίοι τελικά θα πληρώσουν το μάρμαρο, αφού τα σωματεία τα έχουν πάρει στο κρανίο;

- Τι έγινε πάλι; Ποιον βρίσαμε και δεν το καταλάβαμε; Δεν βρίσαμε κανέναν και σεβόμαστε τους πάντες. Δεν είναι όμως δυνατόν κάποιοι από το πρωί μέχρι το βράδυ να χαρακτηρίζουν και να λένε πως όλοι οι άλλοι άνθρωποι της ενημέρωσης τα παίρνουν,  από δημάρχους και Περιφερειακούς και δεν μιλάνε, ενώ αυτοί είναι με την αλήθεια.

- Εμείς αναφερόμαστε σε γεγονότα και γι΄ αυτά απαντήσεις δεν πήραμε ποτέ. Εμείς δεν βρίζουμε κανέναν άνθρωπο της ενημέρωσης, αλλά δεν ανεχόμαστε και μαγκιές, ακόμη και απειλές. Θα στηρίζουμε και θα υποστηρίζουμε όποιον γουστάρουμε και δεν θα δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν.

- Με την ευκαιρία να γράψουμε και δυο λόγια για την πρώην δήμαρχο κυρία Αμφιτρίτη Αλημπατέ, η οποία δικαιώθηκε από την δικαιοσύνη στο θέμα ΘΕΑΛΟΣ και η κατήγοροι καταδικάστηκαν να πληρώσουν για τις πράξεις τους. Αυτοί οι άνθρωποι της ενημέρωσης οι οποίοι φιλοξενούσαν καθημερινά τους συκοφάντες και έβγαζαν και πορίσματα εναντίον της τότε δημάρχου, θα ζητήσουν ποτέ μια συγνώμη;;;;

- Λοιπόν για να τελειώνουμε με το θέμα. Δεν βρίζουμε και δεν συκοφαντούμε κανέναν και καμία απολύτως πρόθεση δεν έχουμε να κρίνουμε ανθρώπους της ενημέρωσης, όποιοι κι αν είναι αυτοί όσα κι αν παίρνουν, από όποιους κι αν τα παίρνουν. Θα τους κρίνει ο κόσμος, αλλά δεν θα κάνουμε και τους μαλάκες, όταν κάποιοι κατηγορούν άλλους πως είναι παπαγαλάκια δημάρχων κλπ. ΤΕΛΟΣ.