Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πλησιάζουμε στην 28η Οκτωβρίου και μην ξεχνάτε ειδικά εσείς του Δημοσίου πως η παρέλαση θα γίνει Παρασκευή, οπότε ξεκινάτε από την Πέμπτη την εκδρομούλα και μέχρι την Δευτέρα που θα επιστρέψετε στις δουλειές σας, έχει ο Θεός. Τυχεροί είναι οι προπονητές ποδοσφαίρου, γιατί με την διακοπή των πρωταθλημάτων, κάποιοι ....θα προλάβουν να κάνουν παρέλαση, αλλά αν σήμερα ο Μπαλτάκος μαζέψει πίσω την απόφαση, έχουμε καιρό να φύγουν κάποιοι από τους πάγκους.

- Την καλύτερη καλημέρα μας να στείλουμε στον αγαπημένο μας ραδιοφωνατζή, ο οποίος δεν έχει μόνο εκατομμύρια ακροατές, αλλά έχει και χιλιάδες θαυμαστές οι οποίοι πίνουν νερό στο όνομά του, αφού φροντίζει για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

- Μας βρίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, αλλά εμείς δεν του κρατάμε κακία, για να μην γράψουμε πως του έχουμε και μια αδυναμία. Μας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο κάνει τις κωλοτούμπες του και πιστεύει πως κανείς δεν τις καταλαβαίνει. Να του πούμε πως εμάς μας αρέσουν οι κωτούλες και μας έβαλε μια ιδέα, ώστε να φτιάξουμε τώρα στα γεράματα και ένα κοτέτσι, για να έχουμε και τα αυγουλάκια μας.

- Μεγάλε τα αυγουλάκια οι κωτούλες δεν τα κάνουν; Το ρωτάμε γιατί εσύ ξέρεις από κότες. Αλήθεια πρέπει να έχουμε και κόκορα στο κοτέτσι ή όχι; Αν ΝΑΙ τότε θα πρέπει να σου στείλουμε πρόσκληση, για να μην ψάχνουμε δεξιά κι αριστερά.

- Καλημέρα και πολλά φιλάκια. Να προσέχεις και την υγεία σου γιατί κι εσύ όπως κι εμείς είμαστε στην παρέα των διαβητικών και δεν πρέπει ούτε να θυμώνουμε, ούτε να φορτωνόμαστε με άγχος.

- Εκεί στην Περιφέρεια, να προσέχετε που βοηθάτε και γιατί, για να μην πείτε μετά πως πέσατε από τα σύννεφα. Σας το γράφουμε κύριε Σπανέ, κύριε Κελαϊδίτη και τους υπόλοιπους, γιατί ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός.

- Έχουμε την Μητρόπολή μας και έναν αξιόλογο Μητροπολίτη τον Σεβασμιότατο κκ Χρυσόστομο, με απίστευτο κοινωνικό έργο και μεγάλη προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκες. Ενισχύστε τον αγώνα της Μητρόπολης η οποία πάντα δίνει λογαριασμό, ενώ κάποιοι άλλοι όχι μόνο λογαριασμό δεν δίνουν, αλλά ούτε καν μια ανακοίνωση δεν βγάζουν για τα έσοδα έξοδα. "Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά" λέει ο λαός και έχει δίκιο.