Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Την καλημέρα θα την λέω πάντα σε όλους, ακόμη και σε αυτούς οι οποίοι ρίχνουν τόνους λάσπη εναντίον μου. 
Αυτούς τους συμπαθώ ιδιαίτερα, γιατί κατανοώ την ανάγκη να δείχνουν κάποιοι, ενώ ξέρουν πως δεν είναι τίποτα....
Είναι αλήθεια πως έκανα υπομονή γιατί πίστευα πως κάποιοι θα καταλάβουν πως πήραν πάλι λάθος δρόμο και θα άλλαζαν πορεία.
Έκανα λάθος.
Να εξηγηθούμε λοιπόν.
Στην ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας, όλα έδειχναν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο ή οι διοικούντες και αυτοί που ήταν δίπλα τους, ήθελαν να τα παρουσιάζουν όλα.... καλά και όλα ωραία. 
Εμείς γράφαμε τα όσα γράφαμε και τώρα αποδείχθηκε πως είχαμε δίκιο.
Υπήρχε χρήμα, από τις τσέπες του κυρίου Σωτηρίου, αλλά και περίπου 100.000 ευρώ από κρατική χρηματοδότηση μέσα από το στοίχημα και φυσικά υπήρχαν και διαφημίσεις και χορηγίες, με τις οποίες μπορεί στο ταμείο να κατέληγαν και περίπου 150.000 ευρώ.
Όλοι ήταν ικανοποιημένοι, αφού ο πρόεδρος πλήρωνε καλά και έτσι βλέπαμε όλους σε επιλεγμένα ξενυχτάδικα, ρεστωράν και φυσικά πάντα είχαμε βαρύγδουπες δηλώσεις.
Τώρα θα μας πούνε πως τα γράφουμε αυτά, γιατί δεν θέλουμε το καλό του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και πως είμαστε απατεώνες!!!!!!
Το ποιος χρησιμοποιεί το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο για τον εαυτούλη του, μάλλον θα μας το πούνε, αυτοί που έβαλαν το χεράκι τους και διέλυσαν την ΑΕΚ Χαλκίδας, τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τώρα την ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας.
Εμείς θα γράψουμε τα ονόματα όλων όσων είχαν τα ηνία της ομάδας και θα περιμένουμε μέχρι και αύριο να διαχωρίσουν την θέση τους και να δηλώσουν αν συμμετείχαν ή όχι, αν γνώριζαν ή όχι, τα όσα συνέβησαν στο σωματείο το 2022.
Δημοσιεύουμε λοιπόν και πάλι τα μέλη του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής
και καλούμε και τον Γενικό Διευθυντή κύριο Βαλάντη Μπλέτσα και τον Γενικό Αρχηγό κύριο Πίσχινα Βασίλη ο οποίος είχε αναλάβει και την συμπλήρωση βιβλίων και πρακτικών και δελτίων των παικτριών.
Λοιπόν εμείς σήμερα θα γράψουμε και άλλα, για να αποδείξουμε πως το Σωματείο δεν μπορεί να πάει σε Γενική Συνέλευση, χωρίς να ακολουθηθούν κάποιες διαδικασίες.
Αν το κάνουν αναλαμβάνουν και τις ευθύνες που θα προκύψουν.
Εμείς καλούμε το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας, ώστε να μην παρανομήσει, για να καλύψουν κάποιοι παραπτώματα που κανείς δεν π\μπορεί να πει πόσο μεγάλα είναι.
Καλούμε επίσης τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου να μας πούνε, αν ξέρουν τις παρανομίες, αν έβαλαν την υπογραφή τους κι αν τελικά προχωράνε με στόχο την επιχορήγηση των πάνω από 100.000 ευρώ.

ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Στέφανος Σωτηρίου 52 ψήφοι
Λοΐζος Λιαγκάκης 36 ψήφοι
Αλέξανδρος Σιγανός 35 ψήφοι
Βασίλης Χαρίσης 29 ψήφοι
Παντελής Πίτος 25 ψήφοι
------------------------------------------
Γεωργία Μάστορη 13 ψήφοι
Κωνσταντίνος Δημητρίου 8 ψήφοι
Ματίνα Μάστορη 7 ψήφοι

ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Ίριδα Νίκου 41
Κώστας Αναγνωστάκης 35
Αποστόλης Αβερκιάδης 26
-------------------------------------------
Γιώργος Μήλιος 17
Βασιλική Κατσή 15