Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και πάνω απ΄ όλα υγεία. Τελευταία μέρα του Οκτωβρίου σήμερα και αύριο Τρίτη μπαίνουμε στον Νοέμβριο και σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και παρά τις προβλέψεις των Συριζαίων, με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Να είναι ....ψύχραιμοι οι Συριζαίοι και να έχουν υπομονή για τουλάχιστον μία πενταετία και βλέπουμε.

- Πάντως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα πάει πολύ καλά στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αφού τα μηνύματα λένε πως εκεί θα σαρώσει η κυρία Σοφία με την στήριξη του Δημάρχου κυρίου Ψαθά ο οποίος όπως όλα δείχνουν σε κάποιον βουλευτή θέλει να την σπάσει και δίνει θέση στην εξέδρα και στην κυρία Σοφία και μάλιστα δίπλα του!!!!!

- Δήμαρχε, κάνε παιχνιδάκι με την κυρία, αλλά εμείς θα της το πούμε. Ούτε σταυρουδάκι σαν αυτό που μοιράζουν στις βαφτίσεις δεν θα πάρει από εσένα!!!!! Δήμαρχε, στις βουλευτικές εκλογές, στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο τους σταυρούς προτίμησης στους βουλευτές τους δίνουν αυτοί που ψηφίζουν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και κανείς άλλος.

- Στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, θα κερδίσουν οι υποψήφιοι οι οποίοι θα έχουν ρεαλιστικό και ταυτόχρονα πρωτοποριακό πρόγραμμα με το οποίο θα δίνει λύσεις στην καθημερινότητα των δημοτών και όχι αυτοί οι οποίοι θα προσπαθήσουν να έχουν υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι θα φέρουν ψηφαλάκια, αλλά οι δημότες δεν θα δούνε άσπρη μέρα.

- Επειδή κάποιοι μας κατηγόρησαν για τα σχόλια που κάναμε για τον κύριο Σπύρου ο οποίος δήλωσε υποψήφιος δήμαρχος, θα τους πούμε πως εμείς γράφουμε την άποψή μας και δεν θα πάρουμε την άδεια κανενός. Ο κ. Σπύρου δέχθηκε επίθεση και μάλιστα προσβλητική, από παπαγαλάκια κάποιων του κατεστημένου και τον στηρίξαμε. Αν κάποια στιγμή διαπιστώσουμε πως η υποψηφιότητα του κυρίου Σπύρου, δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω και πως είναι στην γραμμή, για παράδειγμα, Παγώνη/Καθαροσπόρη, θα γράψουμε πως θα είναι καλύτερα για τον ίδιο να αποσύρει την υποψηφιότητά του.