Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

....υπάρχει διαφάνεια;;;

 - Αν εκεί στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πιστεύουν πως έχουν διαφάνεια παντού, τότε δεν έχουν παρά να το αποδείξουν στην πράξη και όχι στα λόγια.
Να δώσουν τώρα στην δημοσιότητα την επιστολή που έδωσε στην διοίκηση το πρώην μέλος του ΔΣ κύριος Ζήσης, ο οποίος μπορεί λεφτάς να μην είναι, αλλά αγαπάει την ομάδα, πολύ περισσότερο από όλους τους άλλους.
Κυρίες και κύριοι, αν δεν δοθεί στην δημοσιότητα αυτή η επιστολή, τότε θα μας υποχρεώσετε να γράψουμε άλλα πράγματα και πιστέψτε μας δεν το θέλουμε.
Ο κ. Ζήσης δεν έφυγε απλά γιατί ο άνθρωπος δεν είχε πολλά.... χρήματα για να ρίξει στο ταμείο, αλλά επειδή δεν ήθελε να μπλέξει σε περιπέτειες και επειδή δεν συμφωνούσε με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.
Περιμένουμε επίσης να διαβάσουμε την ανακοίνωση με τα χρήματα που παίρνουν από την ομάδα, πρόσωπα τα οποία έχουν σχέση με τις χορηγίες, τις διαφημίσεις κλπ.
Ο Οκτώβριος τελειώνει αύριο και δεν δώσατε ακόμη στοιχεία του Οκτωβρίου.
Δεν γράψαμε εμείς για διαφάνεια και ενημέρωση όλων για έσοδα και έξοδα. Εσείς το γράψατε κυρίες και κύριοι του ΔΣ και τώρα πρέπει να αποδείξετε πως το εννοούσατε.
Δεν είναι δυνατόν να εισπράττεις ας πούμε 500 ευρώ και να πάνε στο ταμείο 400 ευρώ.
Ο ταμίας αν είναι εντάξει θα έχει τα παραστατικά στα χέρια του. Θα έχει την απόδειξη η οποία δόθηκε στον διαφημιζόμενο ή στον χορηγό και φυσικά την απόδειξη με την οποία πήρε τα ποσοστά του ο διαφημιστής ή η διαφημίστρια. Αν αυτός ή αυτή είναι και μέλος του ΔΣ, δεν έχει κανένα δικαίωμα αμοιβής.
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ λοιπόν.