Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

...............σουτάκια

 - Τα πρωταθλήματα θ΄ αρχίσουν, όταν ο κ. Μπαλτάκος καταλάβει πως δεν τον παίρνει άλλο και οι διοικούντες τις ΕΠΣ καταλάβουν πως θα έχουν τεράστια προβλήματα με τα σωματεία/μέλη τους. Να ξέρουν όλοι πάντως πως ο Αυγενάκης απέδειξε πως συζητά τα πάντα, εκτός από το να αποσύρει τον νόμο για τα μητρώα και λοιπά. Αυτό ας το ξεχάσουν όλοι κι ας μην το περιμένουν.... οι αντίπαλοι της ΝΔ που τυχαίνει να είναι και πρόεδροι σε ΕΠΣ.

- Μιλάμε για Ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλλον δεν βλέπουμε τα χάλια του σε όλα τα επίπεδα. Μαύρα χάλια στην Ευρώπη, μαύρα χάλια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μαύρα χάλια και αβεβαιότητα για την Γ΄ Εθνική, μαύρα χάλια για το ποδόσφαιρο Γυναικών και φυσικά μπαχαλομπάχαλο στα τοπικά πρωταθλήματα.

- Μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όταν στην Α΄ Κατηγορία υπάρχουν σωματεία που έχουν 200.000 ευρώ έξοδα για ένα πρωτάθλημα!!!!!! Το τι είναι αυτοί που δίνουν αυτά τα χρήματα για την Α΄ Τοπική κατηγορία, δεν θα το γράψουμε εμείς, αφού το λένε αυτοί που τα παίρνουν και καλά κάνουν.

- Αυτό κύριοι δεν είναι ποδόσφαιρο και αυτοί που διαθέτουν αυτά τα χρήματα το κάνουν για δύο λόγους. Το κάνουν για να πετύχουν έναν στόχο που έχει να κάνει με εκλογή δημάρχου ή για να μην τα πληρώνουν στην εφορία. Όταν αυτά θα τελειώσουν τότε θα τελειώσουν και αυτά τα σωματεία.