Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

....η άποψή μας

 - Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι τελικά είναι αυτοί οι οποίοι δηλώνουν πως διαθέτουν τις γνωριμίες και μπορούν να εκλέξουν ακόμη και βουλευτή!!!! 
Γελάμε πραγματικά με αυτούς που λένε πως θα στηρίξουν μία ή έναν υποψήφιο και θα τον εκλέξουν.
Έλεος κυρίες και κύριοι. Αν είχαν δύναμη θα είχαν εκλέξει τον ίδιο τους τον εαυτό και δεν θα ήταν πάντα εκτός.
όταν δεν μπορεί να πάρεις 500 σταυρούς για να εκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος, όταν δεν μπορείς να πάρεις κάποιους σταυρούς για να εκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος, πως............ μπορείς να λες πως θα εκλέξεις βουλευτή όταν θα χρειασθεί να πάρει πάνω από 10.000 σταυρούς;;;;;
Κόψτε λοιπόν τις μπούρδες κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.
Ένας υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 200 πολιτικούς φίλους οι οποίοι θα τρέψουν όλη την προεκλογική περίοδο με την ελπίδα να φέρουν ο καθένας, από 30 - 40 ψηφοφόρους οι οποίοι θα δώσουν τον έναν σταυρό προτίμησης. Αν αυτό συμβεί, τότε θα χρειασθεί και η δυναμική του ίδιου του υποψήφιου, ο οποίος και θα έχει και ο ίδιος την προσωπικότητα για να κουβαλήσει μόνος του 4.000 - 5.000 σταυρούς προτίμησης και έτσι να φτάσει σε σημείο να ελπίζει για την εκλογή.
Αν ήταν υποψήφιος στο ΚΚΕ τότε θα του έφταναν 3.000 σταυροί για να εκλεγεί.
Αν ήταν στο ΜΕΡΑ25 θα του έφταναν και 1.000 σταυροί, αλλά όταν είσαι στην ΝΔ τότε ακόμη και οι 11.000 σταυροί ίσως είναι λίγοι, πολύ λίγοι.