Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

....φαπούλες

 - Τα μαντάτα δεν είναι καλά για τον κύριο Ανδρέα Παπανδρέου τον πρώην του ΟΛΝΕ. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν τον πάνε τον Ανδρέα και δεν τον ήθελαν υποψήφιο για τον Δήμο ή την Περιφέρεια, αλλά ούτε και ως υποψήφιο βουλευτή. Φυσικά του πρότειναν να περιμένει και αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει κάτι, θα τον τοποθετήσουν σε μία θέση για να έχει κάτι να κάνει!!!!! Πληροφορίες λένε πως ....ο κ. Ανδρέας δεν δέχθηκε και πάει αλλού!!!!!!!

- Να γελάσουμε τώρα ή αργότερα; Βγήκαν κάποιοι βολεμένοι να μας κάνουν μαθήματα και παρατηρήσεις και να μας πούνε πως η δήμαρχος κυρία Βάκα, δεν τους προσέχει ιδιαίτερα. Κύριοι μαζευτείτε και από εσάς δεν δεχόμαστε μαθήματα και παρατηρήσεις. Η κυρία Βάκα και οι συνεργάτες της μας ξέρουν καλά και ξέρουν πως εμείς δεν παίζουμε παιχνίδια στην πλάτη τους. Τον εαυτό σας κοιτάξτε, γιατί εσείς κοιτάτε το βόλεμά σας και κάνετε κακό στην παράταξη.

- Κύριοι εμείς δεν έχουμε την στήριξη άλλων για να μας δίνουν σταυρούς προτίμησης. Εμείς στηρίζουμε την παράταξη και τις δίνουμε ψήφους. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ξέρετε.
Εσείς με την όποια θεσούλα έχετε, κάνετε κακό στην παράταξη και προσωπικά στην δήμαρχο. Εμάς δεν ιδρώνει το αυτάκι μας, γιατί το πολύ πολύ να αγανακτήσουμε εξ αιτίας σας και να καθίσουμε στην άκρη.

- Εμείς έχουμε την δική μας άποψη και δεν ζητήσαμε καμιά θέση για να την γράφουμε δημόσια. Δεν υπήρξαμε ποτέ βολεμένοι και μπορούμε να λέμε ελεύθερα την άποψή μας. έχουμε το θάρρος να μιλήσουμε με ανθρώπους της παράταξης και να τους πούμε προβλήματα που υπάρχουν. Το αν κάνουν κάτι ή όχι αφορά τους ίδιους και όχι εμάς.