Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Να προσέχετε την υγεία σας και να έχετε πάντα στην αγκαλιά σας, τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Τελειώσανε και οι γιορτές των Χριστουγέννων και με τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν μάλλον είχαμε Πάσχα. Αυτό που μας κατασυγκίνησε ήταν η παρουσία του κατά δηλωσή του, άθεου Αλέξη δίπλα στον αρχιεπίσκοπο και τον.... μητροπολίτη Πειραιά στον Αγιασμό των Υδάτων στο λιμάνι!!!!!

 - Αλέξη συγνώμη αλλά δεν ήταν εκεί η θέση σου. Η θέση σου είναι δίπλα στους άθεους που στηρίζεις. Από πότε ένας άθεος κάνει τον σταυρό του και παρακολουθεί μυστήρια και τελετές των Ορθοδόξων Χριστιανών; Αλέξη έλεος. Για όνομα του Θεού δηλαδή.

- Πολύ φασαρία για τον Θεοφάνη και πιστέψτε μας αυτή η βαβούρα κάνει κακό στον ίδιο και σε καμία περίπτωση στην παράταξη της Δημάρχου κυρίας Βάκα. Ο Θεοφάνης μπορεί να έχει φιλοδοξίες, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Όποιος φεύγει από το μαντρί δεν έχει καλή πορεία και εξέλιξη. Θεοφάνη, πάρε τις αποφάσεις σου, αλλά θα διαπιστώσεις πως αυτός που ρίχνει τροφή στους λύκους, στο τέλος είναι το θήραμά τους.

- Όσο για "τα λυκόπουλα" που έσπευσαν να κατασπαράξουν τους πάντες, στο τέλος θα διαπιστώσουν πως ήταν άνθρακες ο θησαυρός. Εμείς πάντως ως ψηφοφόροι αυτής της παράταξης καλούμε τον κ. Θεοφάνη Σπανό να ενημερώσει τους δημότες για τους λόγους που δήλωσε ανεξάρτητος.

- "Η μητέρα των μαχών" λέει ο Μανώλης Βέργας όταν μιλάει για τον αγώνα ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ. Μανώλη θέλω ν' ακούσω τι θα πεις, όταν στο γήπεδο σήμερα διαπιστώσεις πως αυτός ο αγώνας δεν είναι μια μάχη που μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσεις τον πόλεμο. Τον ρόλο του πατέρα τον έλαβες υπ' όψιν σου;

- Να είσαι εκεί σήμερα και να ερευνήσεις την κερκίδα, γιατί ο πατέρας θα είναι εκεί.....