Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είστε καλά στην υγεία σας. Μπήκαμε στον Απρίλιο αλλά μάλλον ο μήνας αυτός εντάχθηκε στο Φθινόπωρο, αφού Άνοιξη δεν είναι σίγουρα. Δεν πειράζει. Ας έχουμε Άνοιξη στις καρδιές μας, αφού είμαστε σε προεκλογική περίοδο και αυτό θα κρατήσει μέχρι και τον Οκτώβριο, αφού τότε..... θα έχουμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

- Ο γιατρός που θέλει να εκλεγεί Περιφερειάρχης άρχισε να πηγαίνει και σε εκδηλώσεις συλλόγων και σωματείων και δηλώνει πως τους στηρίζει όλους. Αλήθεια μήπως μπορεί να μας πει πότε είχε ξαναπάει τα 3 τελευταία χρόνια;;;;; Γιατρέ οποιος έχει ενδιαφέρον για τους συλλόγους και τα σωματεία, δεν είναι κοντά τους προεκλογικά, αλλά πάντα.

- ΣΥΡΙΖΑιοι και οι του ΚΚΕ κάνουν την επανάστασή τους, ενάντια στις μελέτες για την οριοθέτηση του ποταμού Λήλα. Μόνο ντουντουκες δεν έχουν βγάλει στο δρόμο, αλλά πιστεύουμε πως θα το κάνουν κι αυτό.

- Αν και δεν συνηθίζουμε να γράφουμε για ομάδες εκτός Εύβοιας, έχουμε υποχρέωση να γράφουμε για ποδοσφαιριστές από την Εύβοια οι οποίοι παίζουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ένας από αυτούς είναι και ο Τάσος Αυλωνίτης ο οποίος παίζει με την φανέλα του Πανσερραϊκού και χθες πέτυχε το πρώτο γκολ στην νίκη επί του Αλμωπού Αριδαίας.