Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και πάντα με υγεία. Τελειώνουν οι μέρες και πλησιάζουμε στην Κυριακή των εκλογών, στην Κυριακή 21 Μαΐου 2023 . Απίστευτη προπαγάνδα από όλα τα κόμματα και απίστευτα ψέματα. Ο Τσίπρας στην πρώτη γραμμή των ψεμάτων. Είναι άπαιχτος ο Αλέξης. Φυσικά καμία ζημιά δεν μπορεί να κάνει στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Δίνει μάχη με το ΠΑΣΟΚ και θέλει να το διαλύσει. Τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου και του Σημίτη τα οποία βρέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν τώρα να εξαπατήσουν τον λαό και.... όπως λέει ο Αλέξης θέλει να γίνει Ανδρέας στην θέση του Ανδρέα!!!!!

- Όποιος Νεοδημοκράτης υποψήφιος βουλευτής, δεν μπορεί να προβάλλει τον εαυτό του με επιχειρήματα και με καθαρές θέσεις και προθέσεις, τότε να φροντίσει ώστε να μην κάνει και ζημιά στο κόμμα σε αυτή την δύσκολη μάχη. Να ξεκαθαρίσουμε και την θέση μας απέναντι σε αυτούς οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει πως οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον κομματάρχες δεν υπάρχουν.

- Κανείς δεν μπορεί με τα λεφτά του να επιβάλλει τους ανθρώπους με τους οποίους προφανώς θέλει να ελέγχει καταστάσεις, στην Βουλή, στον Δήμο και την Περιφέρεια.. Κάποιοι πιστεύουν ακόμη και σήμερα πως μπορούν να μοιράσουν 100- 150,000 ευρώ και να εκλέξουν βουλευτή, δήμαρχο ή Περιφερειάρχη.

- Σήμερα είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι απέμειναν και ψηφίζουν επειδή κάποιος τους έκανε δώρο ένα ψυγείο, μια κουζίνα, έναν καταψύκτη ή ένα πιστολάκι για τα μαλλιά. Ελάχιστοι είναι και αυτοί οι οποίοι θα πάρουν 300-400 ευρώ για να δώσουν τον σταυρό προτίμησης στον εκλεκτό κάποιου επιχειρηματία.

- Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες. Πάρτε τα όλα, αλλά ψηφιστε αυτόν που εσείς θέλετε και όχι αυτόν που θέλουν οι άλλοι. Ξέρουν όλοι πως επιχειρηματίες της Χαλκίδας μοίρασαν χρήμα στις δημοτικές εκλογές του 2019, γιατί ήθελαν για δήμαρχο όχι την Βάκα αλλά κάποιον άλλον. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό Και οι δυο επιχειρηματίες πήγαν κουβά, αφού οι δημότες πήγαν στην κάλπη και ψήφισαν Βάκα.

- Πονάνε οι αλήθειες, αλλά είναι τραγικό κάποιοι να πιστεύουν και σήμερα πως θα επιβάλλουν με ψίχουλα τον δικό τους εκλεκτό. Μέχρι να φτάσουμε στην κάλπη, θα ξεσκεπαστούν όλοι και θα δούμε αν θα βρούνε προσκυνημένους.