Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είστε καλά στην υγεία σας. Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Μάχη στις γειτονιές όλης της χώρας. Η ΝΔ δίνει την μάχη της αυτοδυναμίας, ώστε η χώρα να μην μπει σε περιπέτειες και για να μην πάμε και σε 3η εκλογική αναμέτρηση, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ δίνουν την δική τους μάχη, για το ποιος θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση, το ΚΚΕ κάνει αγώνα για να μην χάσει έδρες, ο Βελόπουλος δίνει τα ρέστα του για να κρατηθεί πάνω από το 3%, ενώ η Κωνσταντοπούλου μαζί με τους..... "χορηγούς", θέλει να μπει στην Βουλή για να κάνει ταραχή, ενώ ο άλλος ο αθεόφοβος παριστάνει πως είναι εξυπνότερος και θα κοροϊδέψει τους πιστούς.

- Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, έχουν τα δικά τους καθημερινά προβλήματα και δεν θα τζογαρουν τίποτα απολύτως. Τα κόμματα είπαμε είναι πολλά, αλλά οι πολιτικές δύο. Αυτή της ΝΔ και αυτή του ΚΚΕ. Οι άλλες είναι για να έχουμε μα λέμε και για να παίζουν κάποιοι τα παιχνιδάκια τους.

- Επιμένουν όλοι και μιλούν για Βουλή με 7 κόμματα αφήνοντας να εννοηθεί πως έτσι θα δυσκολευτεί η ΝΔ να πάρει αυτοδυναμία!!!! Συγγνώμη κυρίες και κύριοι, αλλά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αν ανεβάσει λίγο τα ποσοστά της, ακόμη και με 7 κόμματα στην Βουλή, θα έχει αυτοδυναμία.

- Είναι φανερό πως ακόμη κι αν μπούνε τα 7 κόμματα στην Βουλή, δεν θα μειωθεί πολύ το ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής, γιατί μπορεί όλα τα πολύ μικρά κόμματα μπορεί να αυξήσουν το ποσοστό τους.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες αν δύο ακόμη κόμματα μπούνε στην Βουλή, θα έχουν πάρει ποσοστό απο τις απώλειες ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΥΣΗ. Θα διαπιστώσετε πως τα πολύ μικρά κόμματα θα πάρουν κάτι παραπάνω από αυτό που είχαν πάρει και όλα μαζί πάλι θα έχουν ένα περίπου 14% εκτός Βουλής. Σε περίπτωση που μπούνε στην Βουλή 6 κόμματα και όχι 7, τότε η οποία συζήτηση.