Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

...... σουτάκια

 - Και δεξιά κι αριστερά "βάζει μηχανάκια" ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ και όλα δείχνουν πως η ομάδα θα βγάζει φωτιά στην επίθεση, αλλά και αμυντικά θα θυμίζει φρούριο, ξεκινώντας από τον Φαλαγγίτη.  Πάντως εμάς η ομάδα μας θυμίζει λίγο την ΕΡΕΤΡΙΑ, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ο Βαλκάνος μάλλον θα πάει με την ίδια δοκιμασμένη συνταγή. Πολλά γκολ η επίθεση και κρατάμε το..... μηδέν στην άμυνα.

- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ είναι η ήρεμη δύναμη και περιμένουμε να δούμε πόσες μεταγραφές θα κάνει από Εύβοια και πόσους θα φέρει από αλλού. Κάτι μαθαίνουμε για ποδοσφαιριστές που ήταν Αρτάκη.

- Δεν μαθαίνουμε νέα για τον ΛΗΛΑ, αλλά ξέρουμε πως οι διοικούντες θέλουν πρωτάθλημα και άνοδο στην Α' Κατηγορία. Ετσι αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές ο Βαγγέλης Ζέρβας θα είναι ο προπονητής και στην επίθεση ο έμπειρος Νίκος Μαστροκωστας, ενώ στην θέση του τερματοφύλακα θα είναι ο Μπάμπης Βασιλείου. Ακούσθηκαν κι άλλα ονόματα όπως του Ζαχαριά και του Αγγελάτου, αλλά καλύτερα να περιμένουμε.

- Τελικά οι πληροφορίες μας δεν ήταν σωστές, αφού από χθες το βράδυ οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ έδωσαν τα χέρια με τον Δημήτρη Αντωνόπουλο. Δημήτρη καλή επιτυχία.
Ευχαριστούμε τον φίλο για την ενημέρωση.