Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

..... σουτάκια

 - Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στο ποδόσφαιρο της Εύβοιας και θα δούμε τι θα γίνει. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ένα από αυτά και θέλουμε να πιστεύουμε πως κάποιοι οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια ταλαιπωρούν το σωματείο παίζοντας διάφορα παιχνιδάκια, θα κάνουν στην άκρη, ώστε η ομάδα θα μπορέσει.... να περάσει σε άλλη διοικητική δομή και σιγά σιγά να βρει και τον αγωνιστικό της δρόμο.

- Εμείς θα περιμένουμε τις εξελίξεις και δηλώνουμε καθαρά πως θα στηρίξουμε μια νέα διοίκηση η οποία θα εγγυηθεί πως η ομάδα θα μπει σε νέες βάσεις σε όλα τα επίπεδα. Χρόνος υπάρχει, αρκεί να υπάρξει και μια ειλικρινής συζήτηση.

- Τα μέλη μιας Γενικής Συνέλευσης δεν μπορεί να είναι 20 άτομα και να μιλάμε για ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αυτό το σωματείο όποιος το αναλάβει θα πρέπει από την επόμενη μέρα να ξεκινήσει την διαδικασία εγγραφής πραγματικών μελών και στο κλείσιμο ενός χρόνου τα ταμειακών εντάξει μέλη να είναι περίπου 500.

- Η νέα διοίκηση θα πρέπει να φροντίσει ώστε η Γενική Συνέλευση να εγκρίνει και την ετήσια συνδρομή για τα μέλη και αυτή να μην είναι ίδια για όλους, αλλά να υπάρχει μια κλίμακα και ο καθένας να επιλέγει ανάλογα με τις δυνατότητές του.