Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είστε καλά στην υγεία σας. Σήμερα στο καλημέρα θα ήθελα να απευθυνθώ στην υποψήφια δήμαρχο την κυρία Παππά Άννα, γιατί διάβασα μια ανάρτησή της με την οποία σχολίαζε το δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής, για τις κατασκευές που τοποθετήθηκαν σε στάσεις λεωφορείων. Κυρία Παππά τι θέλετε να πείτε; Αν ήσασταν .....εσείς δήμαρχος θα κάνατε κάτι διαφορετικό; 

- Τι σχέση μπορεί να έχουν τα σκέπαστρα με την πρόσβαση των ατόμων με ειδικές δεξιότητες; Κυρία Παππά αν έχετε πρόταση γιατί δεν την λέτε να την μάθουμε κι εμείς; Να ξέρετε πως δεν σας οδηγεί πουθενά η επίθεση που κάθε φορά κάνετε στην Δημοτική αρχή. Λυπάμαι ειλικρινά γιατί το ΕΓΩ, οδήγησε εσάς και μια φίλη σας να περάσετε σε φάση εκδίκησης. Δική σας η απόφαση και θα σας κρίνουν οι δημότες, οι οποίοι πρέπει να μάθουν τα πάντα μέχρι την ώρα που θα πάνε στην κάλπη.

- Κυρία Παππά, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο αρχείο σας και να δείτε φωτογραφίες από την προεκλογική σας συγκέντρωση τον Ιούλιο του 2019 όταν ήσασταν υποψήφια βουλευτής με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τότε ήταν δίπλα σας όλοι αυτοί τους οποίους σήμερα πολεμάτε. Δικαίωμά σας, αλλά και δικαίωμά μας να τα γράφουμε.

- Κυρία Παππά ως Νεοδημοκράτες έχουμε το δικαίωμα να γράψουμε πως αυτοί που για δικούς τους λόγους σας οδήγησαν στην κόντρα με αυτούς που στηρίζει η ΝΔ σε περιφέρεια και Δήμο Χαλκιδέων, κάνουν την δουλειά τους, αλλά εσείς προφανώς δεν έπρεπε να κάνετε αυτή την επιλογή.

- Μέχρι την Κυριακή των εκλογών, έχουμε χρόνο και θα έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε πολλά και ενδιαφέροντα.