Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και με υγεία για όλους. Να προσέχουμε όσο μπορούμε όλοι μας και ιδιαίτερα αυτοί οι λίγοι που είναι απέναντι στην Βάκα,  γιατί  η δήμαρχος σήμερα αύριο θα μοιράσει νέα εγκεφαλικά. Κυρία Βάκα αυτό το ψηφοδέλτιο με τόσα πολλά και αξιόλογα πρόσωπα, δεν το περιμέναμε ούτε..... εμείς οι υποστηρικτές σου. Φανταστείτε κυρία Βάκα πόσο ξαφνικό ήταν για αυτούς που θέλησαν να είναι απέναντι σας.

- Αλήθεια αφού η κυρία Ζλακώνη ξέρει να δίνει συμβουλές και κατευθύνσεις, γιατί δεν είναι η ίδια υποψήφια; Το μίσος της για τους ανθρώπους στους οποίους οι δημότες δίνουν την εμπιστοσύνη τους το ξέρουμε όλοι, αλλά πιστεύαμε πως κάτι θα είχε μάθει μετά τις εκλογές του 2019. Ας συνεχίσει έτσι και ίσως γίνει και η ίδια μια "δαιμόνια ρεπορτερ";;;;;

- Καλό θα είναι αυτό. Λένε πως ο κύριος Σπύρου θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία με την κεντρική του ομιλία και συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Όπως του είπαν συνεργάτες του, είναι ο μόνος τρόπος για να συγκεντρώσουν κόσμο!!!!

- Κάποιος έκανε πρόταση να κλείσουν χέρι χέρι την προεκλογική εκστρατεία ο κύριος Σπύρου και η κυρία Παππά. Αλήθεια γιατί να μην είναι μαζί τους και ο κύριος Μαρκόπουλος;.

- Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης λέει πως θα είναι ο κύριος Ηλίας, αφού όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα ο κουμπάρος του υποψήφιος δήμαρχος, έδωσε εντολή να στηριχθεί ο κουμπάρος. Ηλία άλλαξε πλευρό γιατί από αυτό που κοιμάσαι θα δεις τον εφιάλτη να έρχεται.