Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε και πάνω απ΄ όλα με υγεία.  Εντάξει κυρίες και κύριοι, τώρα το έχουμε εμπεδώσει όλες και όλοι. Αυτό που λέει ο λαός και έχει γίνει και τραγούδι δεν ισχύει πλέον και το έχουμε καρατσεκάρει.  "Στις εννιά του μακαρίτη, άλλον έβαλε στο σπίτι" λέει το άσμα, αλλά έρχεται από μια άλλη εποχή. Τώρα στην εποχή της τεχνολογίας αυτά έχουν ξεπεραστεί. Πρέπει να το έχεις..... μέσα σου. Πρέπει να είναι του χαρακτήρα σου.  "Του κώλου τα 9μερα" σου λέει ο άλλος και έχει δίκιο.

- Λοιπόν η παράταξη της κυρίας Παππά είχε προχωρήσει σε ανακοίνωση και μας είπε πως λόγω των καταστροφών από τις φωτιές, τα στελέχη της παράταξής τους δεν θα πηγαίνουν σε εκδηλώσεις και άλλα τέτοια ψυχαγωγικά. Δεν είπε όμως για πόσες μέρες;;;; 

- Στις 22 Αυγούστου η ανακοίνωση και στις 25 Αυγούστου η θλίψη δεν υπήρχε και έτσι πήγαμε σε πανηγύρι και το διασκεδάσαμε!!!!! Τι την θέλατε την ανακοίνωση κυρία Παππά; Ένα πουλάκι "τσίου τσίου που λέει και ο κ. Μάνος", μας είπε πως όλο αυτό στήθηκε γιατί δεν θέλατε να πάτε σε άλλη εκδήλωση, άλλης κοινότητας που ήταν ενδιάμεσα, επειδή δεν τους γουστάρετε!!!

- Δεν το επιχειρεί κανείς να βάλει στοίχημα για τις δημοτικές εκλογές. Έχουν δεδομένο το αποτέλεσμα και πως η Βάκα θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή, οπότε όλοι λένε άστο να πάει άστο.

- Υποστηρικτής του κυρίου Σπύρου μας είπε: "Δεν βάζω στοίχημα για το ποιος θα εκλεγεί δήμαρχος, αλλά βάζω στοίχημα πως η Βάκα την Α΄ Κυριακή δεν θα ξεπεράσει το 58%!!!!