Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

...."ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Επειδή είναι η εποχή κατά την οποία πολλοί προσπαθούν να ρίξουν ευθύνες στην Δημοτική αρχή του Δήμου Χαλκιδέων για την βοήθεια προς τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την κατάσταση των γηπέδων, καλά θα κάνουν να βουτήξουν πρώτα την γλώσσα τους στο μυαλό και μετά να μιλάνε.
Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την περίοδο 2022 - 2023 τον ανέλαβαν από την αρχή μέχρι το τέλος, άνθρωποι οι οποίοι, οι περισσότεροι δεν είχαν καμία σχέση με την παράταξη Βάκα. 
Ο κύριος Σπύρου συμμετείχε προσωπικά στις συναντήσεις συσκέψεις κλπ και μάλιστα πλήρωνε και για κάποιους.... ποδοσφαιριστές και ήταν αυτός που έβγαλε την τότε διοίκηση Αυλωνίτη.
Μη μας πει κάποιος πως η μετέπειτα πρόεδρος κυρία Φραντζεσκάκη ήταν της Βάκα, γιατί ξέρουν και οι πέτρες πως μέχρι και στις εκδηλώσεις πήγαινε με τον κύριο Σπύρου.
Αυτές οι διοικήσεις, στην κυριολεξία διέλυσαν την ομάδα, και δεν πήγαν ούτε καν να παραδώσουν ισολογισμούς, απολογισμούς και παραστατικά!!!!
Τι έκανε η δήμαρχος κυρία Βάκα;
Τίποτα το ιδιαίτερο. Ζήτησε από τους συνεργάτες της, οι οποίοι γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, να βρούνε λύση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι ομάδα της Βάκα. Είναι η ομάδα της Χαλκίδας και δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Βάκα βάζει πλάτη, αλλά δεν το διαφήμιζε, όπως έκαναν άλλοι, οι οποίοι τελικά διέλυσαν την ομάδα.
Κυρίες και κύριοι, ρίξτε όση λάσπη θέλετε.
Η Βάκα είναι άνθρωπος του αθλητισμού και ακολουθεί αυτό που λένε όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού. Τα παιδιά στα γήπεδα, στα στάδια κλειστά και ανοιχτά και μακριά από τα γνωστά στέκια. Αυτά τα διαφημίζουν άλλοι, για να προσελκύσουν την νεολαία.
Σταματάω εδώ κι αν χρειασθεί θα επανέλθω.