Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αντιμετωπίστε με υπομονή και ψυχραιμία, όλες και όλους τους υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους και προσοχή στους κωλοτούμπες και ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς που πιστεύουν πως στην αυτοδιοίκηση δεν έχουν θέση τα κομματικά και η πολιτική!!! Παραμυθάδες και συμφεροντολόγοι είναι και ....τίποτα παραπάνω.

- Δεν υπάρχει αυτοδιοικητικός, ο οποίος να μην έχει ρίζες κομματικές και να μην έχει ιδεολογία πολιτική. Αν υπάρχει αυτός είναι για να τον προσπερνάς. Ας μη γελιόμαστε. Η αυτοδιοίκηση χωρίς πολιτική ταυτότητα δεν θα κάνει ποτέ έργο.  Άλλη πολιτική έχει η ΝΔ για την αυτοδιοίκηση, άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλη το ΠΑΣΟΚ και άλλη το ΚΚΕ. Κάποια από όλες αυτές τις πολιτικές στηρίζει ο κάθε αυτοδιοικητικός Α΄και Β΄ βαθμού.

- Όταν κάποιος στηρίζει ένα κόμμα, στηρίζει και την πολιτική του κόμματος αυτού, για την αυτοδιοίκηση. Αλήθεια ή ψέματα; Είναι δυνατόν κάποιος να στηρίζει και να ψηφίζει μια πολιτική και μετά να μας λέει πως είναι μακριά από κόμματα και τις πολιτικές τους;;;;

- Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ τον κομματικό μας χώρο και δεν τον κρύψαμε για να τα έχουμε καλά με όλους. Οι κωλοτούμπες και οι δήθεν ακομμάτιστοι μας πουλάνε παραμύθι, για έναν και μόνο λόγο. Είναι δυστυχώς τοσοδουληδες και νάνοι στην πολιτική και προσπαθούν να κλέψουν ψήφους από παντού.

- Είναι δυνατόν να είσαι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ και να θέλεις να παριστάνεις τον κουμουνιστή της αυτοδιοίκησης;;;;

- Μαυρίστε όποια ή όποιον δεν δικαιολογεί την κωλοτούμπα που έκανε και όποια ή όποιον θέλει να ξεχάσουμε το κόμμα του. Εμείς τώρα που τα ψηφοδέλτια έκλεισαν, δεν έχουμε κανέναν λόγο να κάνουμε παιχνιδάκια και θα γράψουμε την άποψή μας χωρίς φόβο και χωρίς την παραμικρή εξάρτηση.