Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς φτάσαμε και στις απειλές δημοτών, οι οποίοι στηρίζουν την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα. Αυτό το κατήγγειλε η ίδια και σίγουρα δεν είναι αφελής, για να φτάσει να πει κάτι τέτοιο επειδή το φαντάστηκε. Ας μη γελιόμαστε, η δήμαρχος το έχει πει το 2019. Τι θέλουμε για τον Δήμο Χαλκιδέων; Το φως ή το... σκοτάδι;

- Εμείς να εξηγήσουμε πως σε αυτές τις εκλογές, το σκοτάδι τρομάζει, όταν κάποιος ρίχνει φως επάνω του. Η Έλενα Βάκα η δήμαρχος του δήμου Χαλκιδέων, θα συνεχίσει να ρίχνει φως πάνω στο σκοτάδι, ώστε στο τέλος της νέας 5ετίας, ο δήμος να λάμπει και οι δημότες, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, να ζούνε ελεύθεροι ώστε να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους, χωρίς απειλές, χωρίς μπράβους και χωρίς ανθρώπους οι οποίοι προεκλογικά θα μπαίνουν στα σπίτια τους, για να προσφέρουν τρόφιμα και άλλα, για να εξαγοράσουν συνειδήσεις.

- Δυστυχώς θα δούμε και χειρότερα, από αυτούς που έχουν μάθει σε έναν άλλον κόσμο και πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν. Δεν θα υποκύψει και δεν θα λυγίσει κανείς. Τουλάχιστον εμείς δεν φοβόμαστε ούτε το σκοτάδι, ούτε μπράβους, ούτε αυτούς που πληρώνουν αυτό το παρεάκι, για να ελέγξουν την πάλη.

- Καλούμε όλους όσους δεν έχουν σχέση με τέτοιες συμπεριφορές και βρέθηκαν σε αυτή την παράταξη, να διαχωρίσουν τώρα την θέση τους και να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές. Αν δεν το κάνουν, τότε είναι συνυπεύθυνοι και οι δημότες θα τους δώσουν την απάντηση.

- Εμείς το δηλώνουμε από τώρα. Τις 20 μέρες που απομένουν μέχρι να πάμε στην κάλπη, δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Θα αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και τους ανθρώπους που το υπηρετούν και θέλουν να το επιβάλλουν στον Δήμο Χαλκιδέων, με όπλο την αλήθεια και "θα τους ξεβρακώσουμε" πολιτικά.