Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Απέμειναν 13 μέρες και η σημερινή, μέχρι το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, όταν και θα έχουμε τα αποτελέσματα για δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Ψυχραιμία και υπομονή και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα εκλεγούν όλες και όλοι, αλλά ελάχιστοι. Αυτοί που δεν θα εκλεγούν, θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες στην ζωή τους, αν είναι... νέοι κι αν δεν έχουν κουράσει με το να είναι μια ζωή υποψήφιοι.

- Επειδή κυκλοφορούν διάφορα τις τελευταίες μέρες, θα γράψουμε πως είναι άλλο το να θέλεις και άλλο το να μπορείς. Ο κ. Βασίλης Καθαροσπόρης έχει πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση και είναι να γελάει κανείς, όταν ακούει πως η παρουσία του στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Βάκα, απογοήτευσε κάποιους και ήταν λάθος της δημάρχου.

- Κυρίες και κύριοι, θα πρέπει να μάθετε να κάνετε εκλογές. Αν ο Καθαροσπόρης στήριζε Σπύρου ή Παππά τότε θα τον χειροκροτούσατε όλες και όλοι εσείς. Παραμύθια λοιπόν λέτε και να ξέρετε πως εσείς που λέτε όσα λέτε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν θα πάρετε τους σταυρούς που θα έπαιρνε ο Καθαροσπόρης. Σας έχει για πλάκα.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα δεν ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε πως θέλει να γίνει δήμαρχος. Είναι πρόσωπο της πολιτικής και το έχει αποδείξει. Ο κ. Σπύρου και η κυρία Παππά δεν το έχουν και γι΄ αυτό δεν έχουν δίπλα τους ούτε αυτούς που υπηρέτησαν την αυτοδιοίκηση Α΄και Β΄ Βαθμού. Προφανώς άλλοι είναι οι λόγοι που τους οδήγησαν στην υποψηφιότητα και οι δημότες του Δήμου Χαλκιδέων, το ξέρουν αυτό.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα και οι συνεργάτες της έχουν στόχο την νίκη και γιατί όχι από την Α΄ Κυριακή και θα το πετύχουν, γιατί για πρώτη φορά, το ψηφοδέλτιο έχει μέσα πρόσωπα από κάθε πολιτικό χώρο και πάντως ενωμένη όλη την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

- Πονάει το ότι ήταν εκεί όλοι οι βουλευτές, ήταν εκεί ο Φάνης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί, ήταν εκεί ο κ. Καλαμακίδης, ήταν εκεί ο κύριος Καθαροσπόρης και πολλοί άλλοι. Ραντεβού στις 8 Οκτωβρίου.