Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Αυτή την εβδομάδα, θα ανοίξει το παιχνίδι και όπως λέει η πιάτσα στην ποδοσφαιρική γλώσσα, καλές οι ομάδες των αντιπάλων, αλλά αν δεν έχουν και καλό σύστημα στο παιχνίδι, το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό. Εμείς ψέματα δεν θα γράψουμε γιατί δεν έχουμε κανέναν λόγο να το κάνουμε. Αυτή την στιγμή που γράφουμε το σχόλιο, στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ο νυν δήμαρχος κύριος Γιώργος Ψαθάς είναι μπροστά και ο.... κύριος Μπουροδήμος ακολουθεί και πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει τις εκλογές.

- Το μεγάλο πρόβλημα για τον κύριο Μπουροδήμο είναι η πόλη των Ψαχνών, εκεί που οι περισσότεροι έχουν παράπονα από τον Ψαθά γιατί όπως λένε δεν έκανε έργο, αλλά θα τον ψηφίσουν, γιατί δεν θέλουν τον Μπουροδήμο και τον κρίνουν αυστηρά για κάποιες συνεργασίες. 

- Ο κ. Ψαθάς ήταν πολύ πίσω σε Καστέλλα, Τριάδα και όχι μόνο, αλλά το σκηνικό έχει αλλάξει και πλησίασε αρκετά. Αυτό σημαίνει πως αν η παράταξη Μπουροδήμου, δεν βρει τον τρόπο να αλλάξει το σκηνικό μέσα στα Ψαχνά, η όποια διαφορά πάρει στην περιφέρεια δεν θα είναι αρκετή για να ισορροπήσει την κατάσταση.