Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

.....μικρά, μικρά

 - Εμείς κάποια μαθήματα τα κάνουμε και δωρεάν στους "αμούστακους" η αν προτιμάτε "στους νεοφερμένους" στην πολιτική. Αυτά για να μην νομίζουν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι.... που δεν γνώρισαν ποτέ νίκη στην αυτοδιοίκηση, πως είμαστε πολύ κακοί!!!!!

- Καλοί σαν τα μούτρα τους δεν είμαστε, αλλά κάνουμε 50 χρόνια εκλογές και σε καλάμι δεν έχουμε ανέβει ακόμη τουλάχιστον.

- Ένας φίλος μας είπε πως αν είχαμε τα λεφτά που έχουν οι κυρίες και οι κύριοι αυτοί, θα αγοράζαμε καλάμια και θα ανεβαίναμε σε αυτά!!!! Ίσως να έχει δίκιο ο φίλος, αλλά λεφτά δεν θα έχουμε ποτέ, οπότε την γλύτωσαν τα καλάμια!!!!

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων οι εκλογές δεν θα κριθούν στο 43%, αλλά σε. μεγαλύτερο ποσοστό , αφού οι παρατάξεις είναι τρεις και το πιθανότερο σενάριο είναι να πιάσουν το 43% και ο Ψαθάς και ο Μπουροδήμος.

- Ακόμη κι αν το ΚΚΕ έπιανε το 10%, τότε οι άλλες δύο παρατάξεις θα διεκδικήσουν το μεριδιό τους από το υπόλοιπο 90%.. Κάντε τώρα εσείς τους υπολογισμούς σας και θα δείτε πως ο νικητής κατά την άποψή μας, θα πρέπει να πάρει περίπου το 47-48% για να μην βρεθεί μπροστά σε έκπληξη.

- Με 7.000 ψήφους πιστεύουμε πως έχουμε δήμαρχο.