Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ωραίες στιγμές έζησαν οι επαγγελματίες στην Αβάντων και γενικότερα στο κέντρο της Χαλκίδας, αφού είχαν την χαρά την ίδια μέρα και τις ίδιες ώρες να μπαίνουν στα μαγαζιά τους δύο δημοτικές παρατάξεις και να έχουν τρελαθεί στην χειραψία. Η παράταξη της κυρίας Παππά καμιά 20αριά άτομα και η παράταξη του... κυρίου Σπύρου με 4 - 5 άτομα!!!!

- Μπορεί τελικά να έχουν δίκιο αυτοί που λένε πως ο κύριος Σπύρου μπορεί να ανακοίνωσε πολλούς υποψηφίους, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει στην παρουσίασή τους, σήμερα Τρίτη όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και γι΄ αυτό βρήκαν μια δικαιολογία για να αποφύγουν την παρουσίαση!!!! Κύριε Σπύρου είναι αλήθεια αυτό;;;

- Πάντως ήταν μεγάλη επιτυχία που πήγατε στο νοσοκομείο Χαλκίδας και μαζί σας ήταν και ο τέως πρόεδρος του νοσοκομείου επί ΣΥΡΙΖΑ!!! Αυτός δηλαδή που όταν ηταν πρόεδρος δεν έλυσε τα προβλήματα και φώναζε το Σωματείο των εργαζομένων. Τώρα εσείς κύριε Σπύρου δώσατε τα χέρια για να εκλογούν και 2-3 Συριζαίοι στο Δημοτικό Συμβούλιο!!

- Κύριε Σπύρου σήμερα στην συγκέντρωση πρέπει να έχετε τουλάχιστον 2.000 άτομα αφού έχετε πολλούς υποψηφίους και πολλούς φίλους. Πληροφορίες λένε πως υπάρχει και χορηγός ο οποίος κάτι θα προσφέρει για να πάνε κάποιοι.

- Επιμένει ο Μαρκόπουλος να θέλει την ήττα του Σπανού κι ας μην εκλεγεί ο ίδιος. Να χάσει λέει ο Σπανός κι ας εκλεγεί Περιφερειάρχης από την Λαμία!!!! Καλά δεν του είπε κανένας πως περιφερειάρχης από την Λαμία θα εκλεγεί το 2028;;;;;

- Η Έλενα Βάκα έχει την παράταξή της και δεν ανησυχεί για το αποτέλεσμα των εκλογών, γιατί καθημερινά ήταν δίπλα στους δημότες. Οι άλλοι υποψήφιοι πότε είχαν ξαναπερπατήσει στους δρόμους της Αρτάκης, του Ληλαντίου, της Αυλίδας και τις Ανθηδώνας; Στην Χαλκίδα περπατούσαν στην Αβάντων και στο παραλιακό μέτωπο. Στις γειτονιές πρώτη φορά τους βλέπουν.