Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

.....η άποψή μας

 - Αυτοί που είναι πάντα τα παπαγαλάκια κάποιων, προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα στην συνεργασία του Νίκου Γουρνή με τον Δημήτρη Αργύρη για τον Δήμο Ερέτριας.
Κυκλοφόρησαν πως υπάρχει συμφωνία, ώστε να είναι τα πρώτα 2,5 χρόνια δήμαρχος ο Γουρνής και τα επόμενα 2,5 ο Αργύρης.
Γελάνε και οι πέτρες με όλα αυτά τα σενάρια, γιατί φαίνεται πως τα παπαγαλάκια δεν.... ξέρουν ποια είναι η διαδικασία αντικατάστασης του δημάρχου.
Για να το ξεκαθαρίσουμε, πρώτα θα πρέπει να αποφασίσουν οι δημότες ποιους θα εκλέξουν για το Δημοτικό Συμβούλιο και μετά θα δούμε, ποιοι θα αποφασίζουν για τον τόπο.
Πάμε τώρα και στον υποψήφιο περιφερειάρχη κύριο Μαρκόπουλο, ο οποίος αφού πολέμησε όσο περισσότερο μπορούσε τον κύριο Μητσοτάκη και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τώρα μας ζητά την ψήφο και μας λέει πως πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την ιδεολογία μας, τις κομματικές μας ταυτότητες και να τα δώσουμε όλα γι΄ αυτόν!!!
Γιατρέ, πρέπει να πας σε γιατρό, γιατί εμείς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε με τον τρόπο σκέψης που έχεις.
Όσο για έναν νεαρό εκεί στην Στενή που θέλει να το παίξει παράγοντας, καλό θα ήταν να έβαζε υποψηφιότητα ο ίδιος και όχι να πουλάει μούρη στο fb.
Θα έχουμε και συνέχεια, γιατί είναι φανερό πλέον, ποιοι στηρίζουν τον Μαρκόπουλο και σε ποια δημοτική παράταξη ανήκουν και στον δήμο Χαλκιδέων και στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.
Το πάρτι θα αρχίσει κανονικά.