Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Υπομονή και τελειώνουμε, αφού έχουμε ακόμη 5 μέρες και σήμερα, για να τελειώσουμε με το θέμα των εκλογών, τουλάχιστον στην Περιφέρεια και τον Δήμο Χαλκιδέων, αλλά και σε άλλους δήμους της Εύβοιας, αφού δεν θα έχουμε Β΄ Κυριακή. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση τα είδαμε και τα ακούσαμε όλα και ιδιαίτερα, από κάποιες κυρίες και κάποιους κυρίους, οι οποίοι εδώ.... και 4 χρόνια δεν κάνουν τίποτα άλλο, από το να μιλάνε εναντίον του Φάνη Σπανού και της Έλενας Βάκα.

- Τι άραγε κατάφεραν; Κατάφεραν ώστε να φτάσουν να μην είναι υποψήφιοι ο Αναγνωστάκης και η Μπατζελή στην Περιφέρεια και ο Γκλέτσος να έχει ένα ψηφοδέλτιο που δεν το ξέρουν καν οι πολίτες και το ΠΑΣΟΚ, να έχει τα καλύτερα στελέχη του στο ψηφοδέλτιο του Φάνη και να επιστρατεύει για τους τύπους, έναν απόστρατο της πολιτικής για τους τύπους.

- Να μην ξεχάσουμε και τον κ. Μαρκόπουλο ο οποίος έχει τον ρόλο του εκδικητή και είναι σαν να λέει, ψηφίστε με, γιατί κάτι πρέπει να κάνω κι εγώ.

- Στον Δήμο Χαλκιδέων, η κυρία Παππά, είχε χθες την κεντρική της συγκέντρωση και πήρε το μήνυμα, αφού ας μη γελιόμαστε δεν μπόρεσε να κινητοποιήσει ούτε καν τους υποψηφίους με τις οικογένειές τους και μας είπε πως στην Χαλκίδα κανείς υποψήφιος δεν έχει το χρίσμα και πως η ίδια είναι ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

- Κυρία Παππά καλημέρα σας.  Στο δικό μου χωριό έλεγαν κάτι. "Το γινάτι βγάζει μάτι". Επειδή στο ψηφοδέλτιό σας είπατε πως δεν υπάρχουν υποψήφιοι που μπήκαν με ανταλλάγματα, εμείς απλά θα γράψουμε πως στις εκλογές τα βλέπουμε όλα και σε αυτές τις εκλογές, εμείς μάθαμε πως υποψήφιος για να είναι στο ψηφοδέλτιο ζήτησε και πήρε τα έξοδα για την βάπτιση του παιδιού του. Εσείς ακούσατε κάτι;

- Το θέμα της χθεσινής μέρας, για να γράφουμε αλήθειες, δεν ήταν οι εκλογές, αλλά η απόφαση του δικαστηρίου με την οποία ο πρώην δήμαρχος Κύμης και άλλοι συνεργάτες του αθωώθηκαν πανηγυρικά. Δεν ήταν έκπληξη η αθώωση Θωμά, αλλά κάποιους τους πόνεσε πολύ και ξεπέρασαν τα όρια, αφού είπαν και έγραψαν τα χειρότερα για την δικαιοσύνη και έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.