Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

...ο μπάρμπα Στέλιος

 - Λοιπόν για να μην διαδίδουν κάποιοι  ψεύτικες πληροφορίες, εγώ τους προκαλώ καθαρά και χωρίς υπονοούμενα.
Ο έλεγχος των ψηφοδελτίων έχει τελειώσει από την Παρασκευή και η πλευρά του κυρίου Σπύρου, γνωρίζει πως δεν συντρέχουν λόγοι ώστε να προχωρήσει σε ένσταση και να στείλει στο εκλογοδικείο την υπόθεση.
Επειδή ο κύριος Σπύρου επιμένει με υπονοούμενα, εμείς τον προκαλούμε να δώσει στην δημοσιότητα το αποτέλεσμα του.... ελέγχου.
Αν δεν το κάνει, τότε θα επιβεβαιώσει αυτούς που λένε πως απλά προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, ώστε να αποφύγει να αναλάβει την ευθύνη της ήττας.
Αλήθεια δεν καταλαβαίνει πως με αυτόν τον τρόπο δείχνει πως δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει τον δήμο Χαλκιδέων, αφού δείχνει ανευθυνότητα;
Τίποτα δεν βρήκε ο έλεγχος το οποίο να είναι ικανό να κάνει την ανατροπή ή να οδηγήσει την εκλογή στην Β΄ Κυριακή.
Το να υποθέσει η πλευρά Σπύρου πως μπορεί να βγάλει 10-15 ακόμη άκυρα της Βάκα, δεν φέρνει αποτέλεσμα και μάλιστα την ώρα που και η πλευρά της Βάκα θεωρεί πως περισσότερα από 15 ψηφοδέλτια Σπύρου πιθανόν να είναι άκυρα.
Γνωστός δικηγόρος που έχει γνώσεις στα εκλογικά, μας είπε πως ο κύριος Σπύρου αν προχωρήσει σε ένσταση και επιβεβαιωθούν και δικά του άκυρα, μπορεί να χάσει την μία έδρα που πήρε την τελευταία στιγμή από την παράταξη Παππά.
Να σημειώσουμε πως ο γνωστός δικηγόρος είναι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα υπηρέτησε πολλά χρόνια την πρώην νομαρχία Εύβοιας.