Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

....η απάντηση

- Κύριε Καραβά, κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνουμε. Ο κύριος Κυτίνος βρίζει μέρα νύχτα μέσα από το fb όσους δεν ακολουθούν την δική του στρατηγική και πολιτική.
Τώρα έφτασε στο σημείο να βρίζει και τους ανθρώπους του ΚΚΕ, Ε\επειδή δεν ήθελαν και δεν θέλουν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ τότε του Τσίπρα και τώρα του Κασσελάκη.
Συμφωνεί δεν συμφωνεί κάποιος με το ΚΚΕ, οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε πως είναι σταθερό στις θέσεις του και δεν κάνει αγώνες από το fb αλλά στους δρόμους.
Να τελειώνουμε λοιπόν με τον κύριο Κυτίνο.
Αν είχε φιλότιμο θα απαντούσε στο θέμα της ψήφου του Θεοφάνη Σπανού ο οποίος είναι με τον Σπύρου και ψήφισε ΝΑΙ στην μελέτη του Λήλα, αλλά και όσων απουσίαζαν για να.... περάσει το θέμα.
Δεν μπορεί να βρίζει τους συμβούλους της παράταξης Βάκα και να μην κάνει ούτε αναφορά, σε αυτούς που πραγματικά στήθηκαν και ψήφισαν ενάντια στα όσα ψήφισαν αυτοί με τους οποίους σήμερα είναι μαζί.
Και κάτι ακόμη. 
Μας λέει να ψηφίσουμε Γκλέτσο ο οποίος παριστάνει τον αντάρτη αλλά η παράταξή του ψήφιζε ΝΑΙ και περνούσαν τα θέματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ενώ ο ίδιος φρόντιζε να απουσιάζει για να μην εκτεθεί!!!
Κύριε Καραβά, το πως αγοράστηκαν τα οικόπεδα και το πως χτίστηκαν τα σπίτια και όχι μόνο, δίπλα στον Λήλα, το ξέρει ο κ. Κυτίνος πολύ καλά, αλλά προσπαθεί να το παίξει τοπικός παράγοντας και γι΄ αυτό τα βάζει και με το ΚΚΕ.
Του είπαμε να βάλει υποψηφιότητα ο ίδιος για να δει πόσο τον πάνε οι κάτοικοι στον Άγιο Νικόλαο και στο Ληλάντιο γενικότερα. Δεν το τόλμησε και το γιατί το ξέρει.
Στις Εθνικές Εκλογές, τότε που ζητούσε από τον λαό του Ληλαντίου να στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ούτε καν 17% και το ΠΑΣΟΚ κοντά στο  13%, ενώ η ΝΔ που την έβριζε κοντά στο 39%!!!!
Τι δεν καταλαβαίνει λοιπόν ο κ. Κυτίνος και μας θέλει όλους ΣΥΡΙΖΑ;
Αυτά για τον κύριο Παναγιώτη Καραβά, ο οποίος σχολίασε ως εξής.

 Panagiotis Karavas
Εγώ αναρωτιέμαι διαβάζοντας όσα γράφεις, τι συμφέρον μπορεί να έχει ένας πρώην υπάλληλος του Δήμου; Να ήταν νυν υπάλληλος, υποψήφιος κιόλας, που γλύφει μέρα νύχτα για ένα αυριανό βόλεμα, θα το καταλάβαινα! Φώτισε μας λίγο και εμάς που δεν γνωρίζουμε.