Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και πάντα με υγεία. Οι του κυρίου Σπύρου και της κυρίας Παππά, θυμώνουν πολύ εύκολα και δεν θέλουν κανένα απολύτως σχόλιο. Θύμωσαν γιατί γράψαμε πως το ενδιαφέρον τους για τον Δήμο Χαλκιδέων και όπως έλεγαν για την αγαπημένη τους Χαλκίδα, τελείωσε το βράδυ της Κυριακής 8 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε μας είχαν βομβαρδίσει με δελτία τύπου και έτρεχαν από γειτονιά σε γειτονιά, από εκδήλωση σε εκδήλωση και από Ιερό Ναό σε Ιερό Ναό, ενώ τώρα ούτε καν ένα μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου, δεν έστειλαν, ούτε.... καν εμφανίσθηκαν στην παρέλαση κλπ.

- Ένας κύριος από τους υποστηρικτές και υποψήφιος με την κυρία Παππά, μας είπε. "Εντάξει, κερδίσατε αλλά δώστε μας λίγο χρόνο να ξεπεράσουμε την ήττα. Πέρασαν μόλις 20 μέρες και είναι λογικό ακόμη να έχουμε πολιτικό πένθος. Μετά το 40ήμερο θα αρχίσουμε να σκάμε μύτη"!!!!!

- Αυτός πάντως που δείχνει να μην έχει καταλάβει τίποτα και σιγά σιγά θα μας πει πως είναι νικητής των εκλογών, είναι ο κύριος Τζαφέρος ο οποίος είχε δηλώσει υποψήφιος δήμαρχος, προσπάθησε να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο, δεν τα κατάφερε και χώθηκε στην παράταξη Σπύρου δημιουργώντας προβληματισμό για αυτή την συνεργασία.

- Ας μη γελιόμαστε. Ποιος Νεοδημοκράτης θα πήγαινε να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ; Ποιος από τους ΠΑΣΟΚους ρωτήθηκε για την συνεργασία αυτή; Το αποτέλεσμα είναι η απάντηση κύριοι και θα το δείτε καλύτερα αν δείτε τα αποτελέσματα σε ΛΗΛΑΝΤΙΟ και ΑΡΤΑΚΗ.

- Θα γράψουμε κάτι και ελπίζω να μην θυμώσει κανείς. Αν στην θέση της κυρίας Παππά, ήταν υποψήφια δήμαρχος η κυρία Μιντζιφίρη, με το ίδιο ακριβώς ψηφοδέλτιο, τότε όλα θα ήταν διαφορετικά και θα είχαμε Β΄ Κυριακή. Οι δημότες του Δήμου Χαλκιδέων ήθελαν αντίδραση, ήθελαν καθαρές θέσεις και απόψεις και όχι νερόβραστες πολιτικές, με κουστούμια και ταγεράκια.

- Τώρα όλες και όλοι ξέρουν και θα έχουν 5 χρόνια μπροστά τους για να προετοιμασθούν και καλά θα κάνουν ο κύριος Σπύρου, η κυρία Παππά και όλοι οι της παλιάς φρουράς να αφήσουν την θέση τους στο Δημοτικό Συμβούλιο σε νέους ανθρώπους.