Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα, πάντα με υγεία.  Η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε με σφραγίδα και υπογραφή και πλέον ο κύριος Κασσελάκης ο οποίος προσπαθεί και παριστάνει το λιοντάρι, είναι απλά μια γατούλα η οποία δεν έχει ούτε νυχάκια!!! η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και πλέον ο Κασσελάκης ξέρει πως κάποια στιγμή και το αργότερο μέχρι την ώρα των Ευρωεκλογών, θα του δείξουν την έξοδο και μάλιστα λένε πως θα φροντίσει... να ιδρύσει το δικό του κόμμα, μαζί με τον Πολλάκη, την Τζάκρη και τον Παππά.

- Οι Συριζαίοι της Εύβοιας τι θα κάνουν; Λένε πως ο Αποστόλου πρώτος και καλύτερος θα δηλώσει την αποχώρησή του και θα τον ακολουθήσουν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Εύβοιας.

- Τι θα γινόταν αν σήμερα είχαμε Εθνικές Εκλογές; Μία από τα ίδια θα είχαμε και απλά θα έφευγε ο Κασσελάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα είχαμε και εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη, αφού το αποτέλεσμα δεν θα ήταν όπως το περίμεναν και θα διαπίστωναν πως είναι κόμμα του 10%!!

- Η ΝΔ και ο Μητσοτάκης τι λένε για τα όσα συμβαίνουν στην αντιπολίτευση; Δεν λένε τίποτα και στο κάτω κάτω της γραφής, γιατί να πούνε; Ούτε αντιπολίτευση έχουν στην Βουλή, ούτε και αντίπαλο θα έχουν στις εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν.

- Η γραμμή της ΝΔ είναι απλή και καθαρή. Θέλει το Κέντρο και θα το πάρει, γιατί ξέρει πως έτσι όπως το πάνε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα γίνει αξιωματική αντιπολίτευση το ΚΚΕ στο οποίο οι Κεντρώοι δεν θα πάνε με τίποτα, οπότε θα καταλήξουν στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

- ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΝΙΚΗ και λοιπά, δύσκολα θα ξαναδούνε Βουλή, γιατί ο κόσμος έχει καταλάβει τον ρόλο τους και δεν θα τους δώσει την ψήφο του.

- Κατά την άποψή μας το ΚΚΕ μέχρι τις επόμενες εκλογές, θα πάρει την ψήφο όσων απογοητεύθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι έχουν πολλές ελπίδες να βρεθούν στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού το ΠΑΣΟΚ δεν θα κερδίσει τους απογοητευμένους από τον ΣΥΡΙΖΑ.