Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

.....φαπούλες

 - Δεν σταματούν να σχολιάζουν οι γνωστοί άγνωστοι αυτούς οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο ραντεβού με την δήμαρχο κυρία Βάκα, και γλέντησαν για την νίκη της παράταξης νστις εκλογές. Κυρίες και κύριοι, γιατί είναι είδηση τα ονόματα αυτών που παραβρέθηκαν και όχι αυτών που ....απουσίαζαν;;;

-  Η δήμαρχος κέρδισε τις εκλογές με μια διαφορά 1.180 ψήφων και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Την νίκη στις εκλογές, την έδωσαν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν εκλέχθηκαν, αλλά δεν πήγαν και με τον Σπύρου, αν και τους είχε γίνει η πρόταση.

- Προσέξτε γιατί φαίνεται πως κάποιοι δεν ανέλυσαν σωστά το αποτέλεσμα και θα πρέπει να το ξαναδούνε. Η αξία του κάθε υποψηφίου πρέπει να εκτιμηθεί και θα διαπιστώσουν όλοι, πως η παράταξη Βάκα εκλέχθηκε από την Α΄ Κυριακή με τις ψήφους που έφερε στην παράταξη, ο τελευταίος σε σταυρούς προτίμησης.

- Φυσικά αυτοί που δεν είχαν πρόσκληση για να διασκεδάσουν με την δήμαρχο και τους άλλους, είναι αυτοί οι οποίοι χωρίς να είναι υποψήφιοι έτρεξαν για την παράταξη και όχι μόνο προεκλογικά.

- Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, δεν αναφερόμαστε στον εαυτό μας, γιατί εμείς δεν συμμετέχουμε ποτέ σε γλέντια και δεν είχαμε την απαίτηση να μας καλέσουν.