Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

.....σουτάκια

 - Είναι νωρίς ακόμη, για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α΄ κατηγορίας Εύβοιας, αλλά σίγουρα από την 7η αγωνιστική, ξέρουμε τον πρωταθλητή και είναι ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ και ξέρουμε τις δύο από τις τρεις ομάδες που θα υποβιβαστούν και αυτές είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή, αλλά δεν κατέβηκε στο γήπεδο ούτε σε έναν αγώνα και τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ, τα οποία δήλωσαν συμμετοχή, κατέβηκαν στο γήπεδο τις πρώτες 6 αγωνιστικές και ....αποσύρθηκαν, χωρίς ούτε καν μια ανακοίνωση.

- Υπάρχει πάντως κάτι, το οποίο εμείς περιμένουμε σε αυτό το πρωτάθλημα και αφορά τον προπονητή κύριο Δημήτρη Βαλκάνο, ο οποίος όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα της Ερέτριας, ήταν χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια σε 11 συνεχόμενες αγωνιστικές.

- Τώρα έχει τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ χωρίς καμία απολύτως βαθμολογική απώλεια για 7 συνεχόμενες αγωνιστικές και μάλιστα η ομάδα έχει πετύχει 34 γκολ και δεν έχει δεχθεί κανένα. 

- Για να  ξεπεράσει το ρεκόρ ο κύριος Βαλκάνος, θα πρέπει να κερδίσει την ΚΑΡΥΣΤΟ εκτός, την ΙΣΤΙΑΙΑ εντός, την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ εκτός, τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών (δεδομένο) και το ΜΑΡΜΑΡΙ εντός.

- Με αυτές τις νίκες ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ θα φτάσει στις 12 συνεχόμενες και ο Βαλκάνος θα σπάσει το ρεκόρ του.