Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μας φεύγει και ο Νοέμβριος, αφού την Παρασκευή θα μπούμε στον Δεκέμβριο τον μήνα των Χριστουγέννων. Να αρχίσουμε λοιπόν να ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, υγεία και αγάπη για όλο τον κόσμο. Καλές οι ευχές, αλλά με ευχές δεν σταματούν οι πόλεμοι. Ας βάλουμε όλες και όλοι μυαλό.... κι ας αγαπήσουμε.

- Δεν μας έφταναν οι πόλεμοι στην Γάζα και στην Ουκρανία, με δολοφονίες αθώων ανθρώπων, με δολοφονίες παιδιών, έχουμε και τον πόλεμο στον ΣΥΡΙΖΑ, με δολοφονίες χαρακτήρων. Αυτοί που έψαχναν καρέκλα, την βρήκαν δίπλα στον Κασσελάκη και ανέλαβαν να ρίχνουν λάσπη σε αυτούς που έφυγαν.

- Η κυρία που ανέλαβε την καρέκλα της εκπροσώπου τύπου, μάλλον δεν έχει σχέση με την αριστερά, γιατί αν είχε, δεν θα έλεγε αυτά που λέει. Τελευταία αναρωτήθηκε, πως αυτοί που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα αντιμετωπίσουν τον Αλέξη, ο οποίος έμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στην Βουλή!!!!

- Κυρία Αυγέρη, ο Αλέξης είναι ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα και έφυγε και μην περιμένετε να πάρει θέση μέσα στην Βουλή. Ο Αλέξης κυρία Αυγέρη έγινε πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση με όλους αυτούς οι οποίοι έφυγαν γιατί δεν γούσταραν τις Αμερικανιές του Κασσελάκη, τον οποίο δεν ήξερε κανένας θτρωρός πολυκατοικίας.

- Για να το κλείσουμε εδώ το θέμα, ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε και αυτό το ξέρουν και οι κότες και θα το μάθει ο Κασσελάκης, η Αυγέρη και οι άλλοι, όποτε θα έχουμε εκλογές. Μέχρι τότε θα φεύγουν από το κόμμα χιλιάδες και θα πηγαίνουν σε αυτό, κάποιοι οι οποίοι θέλουν στο ροζ τον ΣΥΡΙΖΑ.