Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και καλές γιορτές με υγεία και αγάπη. Ο κάθε άνθρωπος κάνει τις δικές του επιλογές και κανείς μα κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να του επιβάλλει έναν διαφορετικό τρόπο με τον οποίο θα πορευθεί στην ζωή του. Ο ίδιος αποφασίζει και ο ίδιος στο τέλος θα αναλάβει και τις ευθύνες του, για το αποτέλεσμα των επιλογών του, είτε αυτό είναι.... αρνητικό, είτε όχι.

- Αν ο καθένας δεν κοιτάξει τις δικές του επιλογές και συνεχίσει με τις επιλογές των άλλων, τότε τίποτα δεν θα πάει προς το καλύτερο σε αυτόν τον τόπο, ακόμη και στην προσωπική μας ζωή. Ας το πάρουμε απόφαση λοιπόν κι ας κάνουμε το καλύτερο, για τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, την δουλειά μας, την γειτονιά μας την πόλη μας.

- Εμείς προεκλογικά κάναμε τις επιλογές μας και δεν παίξαμε κρυφτούλι, αφού σταθήκαμε απέναντι σε αυτούς που ερχόταν "να σώσουν" το Δήμο Χαλκιδέων, από όπως έλεγαν, ανύπαρκτη δημοτική αρχή, ανίκανη δήμαρχο, ανίκανους και διαπλεκόμενους δημοτικούς άρχοντες και έτρεχαν από το πρωί μέχρι το βράδυ στις γειτονιές, στα πανηγύρια και στις εκδηλώσεις, από άκρη σε άκρη του Δήμου Χαλκιδέων.

- Που είναι τώρα ο κύριος Σπύρου και η κυρία Παππά; Γιατί άραγε δεν πάνε και τώρα στις γειτονιές και στις εκδηλώσεις; Ούτε καν στις συνεδριάσεις του ΔΣ δεν πάνε και φυσικά ούτε ένα δελτίο τύπου δεν είδαμε από κανέναν, για θέματα καθημερινότητας.

- Που είναι οι κυρίες και οι κύριοι, οι οποίοι ανέβαζαν τικ τοκ και έπαιρναν θέση για τα πάντα μέσα από το fb;;;; Χάθηκαν όλες και όλοι ως συνήθως και θα εμφανισθούν μετά από 5 χρόνια, αν ξαναβρούν την δύναμη.

- Εμείς είμαστε και θα είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο, να πιέζουμε την Δημοτική αρχή, για να υλοποιήσει τα έργα τα οποία υποσχέθηκε και να λύσει τα προβλήματα της καθαριότητας. Είναι πάντως να γελάει κανείς, όταν ακούει να λένε πως ο κύριος Σπύρου και η κυρία Παππά, "θα ταράξουν στην νομιμότητα" την δημοτική αρχή Βάκα!!!

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δείχνουν την απειρία τους και φυσικά θέλουν να δείξουν πως γι΄ αυτούς η νομιμότητα έργων και πράξεων, είναι η σημαία τους. Εμάς ας μας επιτρέψουν να γράψουμε πως πρέπει πρώτα να αρχίσουν από το δικό τους περιβάλλον.