Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

.....σουτάκια

 - Όταν θα μιλάμε για ποδόσφαιρο, ας μιλάμε για Αναπτυξιακό πρωτάθλημα, δηλαδή για την ομάδα του ΚΥΖΙΚΟΥ Νέας Αρτάκης. Μια ομάδα νεαρών ποδοσφαιριστών με ηλικία στα 17 χρόνια και με έναν προπονητή ο οποίος πίστεψε σε αυτά τα παιδιά και τα έδωσε να καταλάβουν πως αν και τα ίδια πιστέψουν στις δυνατότητες που έχουν, θα μπορούν..... να ονειρευτούν τα καλύτερα.

- Κι όμως μετά τον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Βασιλικών - ΚΥΖΙΚΟΣ  0 - 2 στο Πευκί, ζήσαμε το αίσχος στο Βόλο, όπου ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μετά την ντροπιαστική ήττα στην Ευρώπη, είπε να πάρει τους οπαδούς του σε μια εκδρομή για να ξεθυμάνουν. Γιατί αλήθεια τα καλόπαιδα αυτά δεν πάνε να κάνουν τα ίδια και στην Ευρώπη; Γιατί δεν κάνουν τα ίδια στο Καραϊσκάκης, όταν παίζουν Ευρωπαϊκό παιχνίδι; Η απάντηση είναι πολύ απλή και καθαρή. Για να μην τιμωρηθεί η ομάδα τους, για να μην πληρώσει το αφεντικό τους, αφού στην Ευρώπη κανείς δεν γλυτώνει, ενώ στην Ελλάδα, υπάρχει ατιμωρησία.

- Τέλος πάντων. Επιστρέφουμε στον ΚΥΖΙΚΟ των νεαρών ποδοσφαιριστών και του "έφηβου μεσήλικα" προπονητή κυρίου Ακριτίδη Δημήτρη. Επιτρέψτε μας να υποκλιθούμε σε αυτά τα παιδιά και τον προπονητή κύριο Δημήτρη Ακριτίδη, για την προσπάθεια που κάνουν και να τους ευχηθούμε να έχουν καλή συνέχεια  στο πρωτάθλημα, αλλά να μην σβήσουν ποτέ το πάθος τους για το ποδόσφαιρο. Καλά Χριστούγεννα στα παιδιά και στον προπονητή τους κύριο Δημήτρη Ακριτίδη και πάντα με υγεία.